Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 20:18

Με το Περιστέρι συνεχίστηκε το ταξίδι των εφήβων του ΑΠΑΣ στη Θεσσαλονίκη, ατυχία με τραυματισμό του Σεϊντίνι

Με τον τραυματισμό του Σεϊντίνι να επισκιάζει το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής της τελικής φάσης του 48ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στη ΧΑΝΘ, το Περιστέρι επικράτησε με 90-39 του ΑΠΑΣ Νάξου.

Από τα πρώτα λεπτά η ομάδα της Αθήνας πήρε σημαντικό προβάδισμα και ξεπέρασε τους δέκα πόντους στο έβδομο λεπτό (17-5). Το σκορ έφθασε στο 32-9, 6:53 πριν την ανάπαυλα και σιγά σιγά οι νικητές άρχισαν να αποσύρουν παίκτες από τη βασική τους πεντάδα. Παρόλα αυτά η διαφορά ανέβαινε σε όλη τη διάρκεια της επανάληψης, μέχρι να έρθει το τελικό αποτέλεσμα. 

Ο αγώνας σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Σεϊντίνι του ΑΠΑΣ Νάξου στο χέρι στις αρχές της τρίτης περιόδου. Στον παίκτη προσφέρθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου αυτή την ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων. 

Δεκάλεπτα: 9-25, 17-48, 34-67, 39-90

Διαιτητές: Ευφραιμίδης-Κατραχούρας-Τσιαπλής

Φανάρια Νάξου (Αθανασιάδης): Γκιόργκα 1, Λιανόπουλος 2, Παπανικολάου 3(1), Τριαντάφυλλος 11(1), Κούρτης 2, Σεϊντίνι 10, Δεγάιτας,  Χίλα, Χιλάι 3(1), Βόμβας 5(1), Δόκλης 2. 

Περιστέρι (Παπαμάρκος): Φύτρος 15(1), Μπίλαλης 3, Γκάτζο 3, Γκίκας 10(1), Μανιάς Η. 5(1), Μανιάς Σ. 3, Βλαχογιάννης 2, Μπουντούρης 19, Φιλιππάς 8(2), Ζουγρής 15, Σταυρακόπουλος 7(2). 

Δηλώσεις

Παναγιώτης Αθανασιάδης (προπονητής Φαναριών Νάξου): «Δεύτερη μέρα του τουρνουά με καλύτερη αγωνιστική εικόνα για την ομάδα. Θέλω να σταθώ στον τραυματισμό του Γιούερς Σεϊντίνι στον οποίο ευχόμαστε περαστικά και γρήγορα κοντά μας. Μέρα με την μέρα πιστεύω να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι στο τουρνουά».

Αγγελος Χιλάι (παίκτης Φαναριών Νάξου): «Είμαστε χαρούμενοι για την συμμετοχή μας στην τελική φάση του Πανελληνίου Εφήβων. Σαφώς και τα πήγαμε καλύτερα από χθες, αλλά αυτό δεν αρκεί. Στεναχωρηθήκαμε από τον τραυματισμό του συμπαίκτη μας Γιούερς Σεϊντίνι και του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση»

Κατερίνα Δελή (βοηθός προπονητή Περιστερίου): «Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε με την ίδια σοβαρότητα. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νάξου για την πρόκριση στην τελική φάση. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό και ωραίο πρωτάθλημα. Ο τίτλος θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες». 

Γιάννης Φύτρος (παίκτης Περιστερίου): «Παίξαμε καλά και είχαμε μια άνετη νίκη. Συνεχίζουμε αήττητοι και πλέον επικεντρωνόμαστε στο αυριανό παιχνίδι με τον Προμηθέα. Βλέπουμε όλα τα ματς ένα ένα με την ίδια σοβαρότητα και πάντα παίζουμε για τη νίκη».

Ρεπορτάζ: basket.gr

Φωτογραφίες (intime.gr)

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares