Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 21:01

Ακόμα ένα «όπλο» στον Άρη Σύρου που ανακοίνωσε την επιστροφή του Μηνά Κόικα

Την επιστροφή στην ομάδα του 38χρονου σέντερ, που αγωνίζεται και ως πάουερ φόργουορντ Μηνά Κόικα ανακοίνωσε ο Άρης Σύρου.

240291805 258940116059831 5844593362071775381 n

Η ανακοίνωση:

«Μία μεγάλη επιστροφή προσπάθησε και πέτυχε η διοίκηση του Άρη Σύρου και ο πρόεδρος μας, αφού είχε τηλεφωνική επικοινωνία με έναν από τους αγαπημένους του αθλητές που τίμησαν για δύο (2) χρόνια την ομάδα μας.

Ο κ. Βαρθαλίτης μετά την ανάλυση του πλάνου που υπάρχει στον αθλητή ο Μηνάς Κοίκα είπε το… ΝΑΙ και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φορά τα χρώματα της ομάδας μας.

Βέβαια για να προχωρήσουν οι συνομιλίες ο κ. Βαραθλίτης είχε τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή μας Μάκη Νικολαΐδη. Ο αθλητής μετά από έναν χρόνο μακριά από την ενεργό δράση (για επαγγελματικούς λόγους απείχε από κάθε αθλητική δραστηριότητα) επιστρέφει στην ομάδα μας ώστε να ενισχύσει με τη σειρά του την προσπάθειά μας για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

Ο Έμπειρος Center θα δώσει ακόμη περισσότερη δυναμική και ποιότητα κάτω από τη ρακέτα και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ δημιουργούν ένα ισχυρό σύνολο.

Ο παίκτης από την πλευρά του θέλει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Άρη Σύρου, αλλά μαζί με την ομάδα του νησιού να ανέβει στην Γ’ Εθνική. Ο παίκτης είναι αρκετά γνωστός στο φίλαθλο κοινό της Σύρου καθώς ο Μηνάς Κοίκας κι από την πλευρά του ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. τον καλωσορίζουν και πάλι στην ομάδα μας.

Ταυτόχρονα του εύχονται να είναι υγιείς και να πετύχεις του στόχους μαζί με την ομάδα που έχουν ήδη τεθεί. Μηνά καλός ήλθες στον Άρη και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την επίτευξη των στόχων μας».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares