Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 13:35

Έξι εβδομάδες εκτός ο Σεϊντίνι, του τοποθετήθηκε γύψος στο χέρι

Κάταγμα κερκίδας, χαρακτηρίζεται ένας σπασμένος, ή ραγισμένος καρπός, έδειξαν οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Γιούερς Σεϊντίνι στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι με το Περιστέρι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της τελικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων.

Στον νεαρό άσο του ΑΠΑΣ Νάξου τοποθετήθηκε γύψος στο δεξί του χέρι και αν όλα πάνε καλά θα μείνει εκτός για έξι εβδομάδες. Σε αντίθετη περίπτωση, κάτι που απεύχονται άπαντες, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο τραυματισμός του Σεϊντίνι όπως είναι φυσικό επισκίασε το κλίμα στις τάξεις της αποστολής της κυκλαδίτικης ομάδας που για πρώτη φορά ομάδα από τον δυσκολότερο νομό της χώρας μας έφτασε σε τελική φάση. Όλα τα μέλη της οικογένειας του ΑΠΑΣ επικοινώνησαν με τον αθλητή για να μάθουν πως είναι και να του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση.

Ο Σεϊντίνι θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη ως το πέρας των αγώνων, όπου από άλλη θέση αυτή τη φορά θα ενισχύει με τον δικό του τρόπο τις προσπάθειες των συμπαικτών του.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares