Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 22:09

Βελτιωμένος παρά την ήττα από την Δέκα ο ΑΠΑΣ Νάξου

Παρά το σοκ με για την απώλεια λόγω τραυματισμού του Σεϊντίνι, ο ΑΠΑΣ Νάξου ήταν περισσότερο συγκεντρωμένος και ανταγωνιστικός στο τελευταίο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής της τελικής φάσης του 48ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στη ΧΑΝΘ, όπου ηττήθηκε από τη ΔΕΚΑ με 85-64.

Μέσα σε τέσσερα περίπου λεπτά η ΔΕΚΑ κατάφερε να προηγηθεί με 17-4, με αποτέλεσμα ο προπονητής των Φαναριών να ζητήσει γρήγορα το πρώτο του τάιμ-άουτ. Η διακοπή έφερε αποτέλεσμα, καθώς οι νησιώτες μείωσε σε 20-14 με τον Τριαντάφυλλο, 2:52 πριν το τέλος της πρώτης περιόδου.

Η ομάδα του Ευόσμου όμως ξαναπήρε σχεδόν άμεσα διψήφια διαφορά την οποία διεύρυνε αρκετά μέχρι την ανάπαυλα (52-28). Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τυπική διαδικασία για τις δύο ομάδες που σε χαλαρούς ρυθμούς έφθασαν στο τελικό αποτέλεσμα.

Ο ΑΠΑΣ κρατάει ακόμα μία σημαντική εμπειρία και την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλα τα παιδιά που είναι άξια συγχαρητηρίων για αυτά που έχουν καταφέρει φέτος.

Δεκάλεπτα: 27-17, 52-28, 71-49, 85-64

Διαιτητές: Μαγκλογιάννης-Ανδρικόπουλος-Κατραχούρας

ΔΕΚΑ (Νικολαΐδης): Μπόλδογλου 9, Τζαμπαζλής, Τσιμερίκας 9(3), Λιοτόπουλος 6(1), Τσιροπούλης Ι. 14(1), Τσιροπούλης Μ. 5, Χατζής 13, Παλαμίδας 2, Σαμοντούροβ 9, Καλατζής 3(1), Καλαποθαράκος 5, Καρυώτης 10.

Φανάρια Νάξου (Αθανασιάδης): Γκιόργκα 3(1), Λιανόπουλος 6(2), Παπανικολάου 9(1), Τριαντάφυλλος 6, Κούρτης 4, Δεγάιτας, Φραγκίσκος, Χίλα, Χιλάι 6, Βόμβας 3(1), Δόκλης 27(2).

Δηλώσεις

Γιάννης Τσιροπούλης (παίκτης ΔΕΚΑ): «Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί και δε δώσαμε το 100% του εαυτού μας. Αύριο ευελπιστώ πως θα είμαστε καλύτεροι και θα πάρουμε μία ακόμη νίκη».

Χρήστος Καλαποθαράκος (παίκτης ΔΕΚΑ): «Δε παίξαμε καλά στην άμυνα και χάσαμε αρκετά ριμπάουντ. Συνεχίζουμε για να δώσουμε αύριο τον καλύτερό μας εαυτό και διεκδικήσουμε τη νίκη».

Γιούερς Σεϊντίνι (παίκτης Φαναριών Νάξου): «Είμαι χαρούμενος για τη σημερινή προσπάθεια. Ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με τα δύο προηγούμενα ματς και ελπίζω αύριο να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι. Λυπάμαι που δε μπορώ να βοηθήσω από δω και πέρα τους συμπαίκτες και την ομάδα μου λόγω του χθεσινού τραυματισμού μου».

Μανώλης Λιανόπουλος (παίκτης Φαναριών Νάξου): «Στο σημερινό παιχνίδι ήμασταν πολύ πιο συγκεντρωμένοι σε σχέση με τα δύο προηγούμενα. Το πιο λυπηρό για μας είναι ότι χάσαμε τον ποιοτικότερό μας παίκτη στο χθεσινό παιχνίδι. Παρόλα αυτά κοιτάμε στον επόμενο αγώνα να αποκτήσουμε περισσότερες εμπειρίες και να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο».

Με πληροφορίες από το basket.gr

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares