Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 20:46

ΑΕ Σαντορίνης: Η Ζωή Κεχαγιά πάντα θα είναι κοντά στην ομάδα μας

Μπορεί λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων να μην πρόλαβε να προσφέρει αυτά που θα ήθελε στην ΑΕ Σαντορίνης, όμως η Ζωή Κεχαγιά πρόλαβε να βάλει την δική της πινελιά στην ομάδα του νησιού που έκανε την παρθενική της εμφάνιση στης Εθνικές κατηγορίες με τη συμμετοχή στην Α2 Γυναικών.

Η έμπειρη διεθνής αθλήτρια αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει από το νησί, γράφοντας πολύ θερμά λόγια για την πρώην ομάδα της

Η προσφορά της, σαφώς και αναγνωρίζεται από όλους στο νησί και πολύ περισσότερο από τη διοίκηση της ομάδας που εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση προκειμένου να την αποχαιρετήσει:

Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης ευχαριστεί θερμά την Ζωή Κεχαγιά για την πολύτιμη προσφορά της…

καθώς για καθαρά προσωπικούς & οικογενειακούς λόγους.. η Ζωή δεν θα μπορεί να παραβρίσκεται κοντά μας.. για την φετινή σεζόν!

Η αγάπη και ο σεβασμός προς το πρόσωπο της.. τόσο της Διοίκησης αλλά κi όλων των προπονητών, αθλητών & αθλητριών της ομαδας θεωρείτε δεδομένη!

Η Ζωή για καθαρά προσωπικούς & οικογενειακούς λόγους δεν θα είναι κοντά μας για την φετινή αγωνιστική περίοδο!

Το αναφέρουμε ξανά.. για να τονίσουμε ότι η Ζωή Κεχαγιά πάντα θα είναι κοντά στην ομαδα έμμεσα και εφόσον η συνθήκες επιτρέψουν & επιθυμεί και η ίδια να ξαναβρεθεί κοντά στην ομαδα.. η αγκαλιά μας θα είναι πάντα ανοιχτή!
Η Ζωή αποτέλεσε υπόδειγμα αθλήτριας και χαρακτήρα στον ελάχιστο χρόνο που φόρεσε τη φανέλα της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης λόγω της πανδημίας , αποτελώντας σημαντικό κομμάτι στο χτίσιμο της ομάδας μας, στην Α2 Εθνικη Κατηγορία Γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία μας!

Ζωη, σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας σου!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares