Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 21:42

Ηττήθηκε και στον προτελευταίο του αγώνα με τον Προμηθέα ο ΑΠΑΣ Νάξου [pics]

Στο τελευταίο παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής της τελικής φάσης του 48ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στη ΧΑΝΘ, ο Προμηθέας Πάτρας νίκησε τα Φανάρια Νάξου με 75-31. 

Η ομάδα της Πάτρας έχτιζε σιγά σιγά μια διαφορά που έφθασε τους δέκα πόντους με το τέλος της πρώτης περιόδου (15-5). Το σκορ παρέμεινε σε αυτά τα επίπεδα μέχρι το μέσο του δεύτερου δεκαλέπτου, ενώ οι Αχαιοί «καθάρισαν» οριστικά τον αγώνα στις αρχές του τρίτου. Στα πρώτα πέντε λεπτά του έκαναν σερί 17-4, ξεπέρασαν τους 30 πόντους (50-19) και έφθασαν τελικά σε μια άνετη επικράτηση.  

Δεκάλεπτα: 15-5, 33-15, 60-26, 75-31

Διαιτητές: Ανδρικόπουλος, Μαγκλογιάννης, Αργυρούδης

Προμηθέας Πάτρας (Παπαδόπουλος): Πλώτας 2, Κουρέπης 13(1), Μπαζίνας, Νεόφυτος, Γεωργίου 4, Οικονομίδης 7, Βασιλείου, Καλλιακούδας 6, Γοργότσης 11, Λάγιος 16, Κολιός 8(2), Καναβός 8. 

Φανάρια Νάξου (Αθανασιάδης): Γκιόργκα 3(1), Λιανόπουλος 2, Παπανικολάου 4, Τριαντάφυλλος 6, Δεγαϊτας, Χίλα, Χιλάι 5, Βόμβας 3(1), Δόκλης 8(1). 

Δηλώσεις

Αγγέλος Λάγιος (παίκτης Προμηθέα Πάτρας): «Ηταν σχετικά εύκολο παιχνίδι το σημερινό. Το μυαλό μας είναι στο αυριανή με τη ΔΕΚΑ, όπου θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να τελειώσουμε καλά τη χρονιά».  

Λεωνίδας Κολιός (παίκτης Προμηθέα Πάτρας): «Παίξαμε σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή μας και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που θέλαμε. Φυσικά ο νους μας είναι στο αυριανό παιχνίδι, που θα κριθεί η θέση μας στα μετάλλια». 

Δημήτρης Βόμβας (παίκτης Φαναριών Νάξου): «Σήμερα μπήκαμε αποφασισμένοι στην αρχή και παίξαμε καλή άμυνα. Μέχρι το πρώτο ημίχρονο ήμασταν 15 πόντους πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη έπαιξε ρόλο η κούραση. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Καλή ανάρρωση στους συμπαίκτες μου». 

Μανώλης Δεγαϊτας (παίκτης Φαναριών Νάξου): «Φάνηκε ότι οι αντίπαλοί μας ήταν πιο δουλεμένη ομάδα και έχουν ψηλά κορμιά που δεν μπορούσαμε να τα αντιμετωπίσουμε. Παρόλα αυτά παλέψαμε όπως έχουμε συνηθίσει να κάνουμε και ευελπιστώ να χαρούμε και το επόμενο παιχνίδι».

 

Πηγή: basket.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares