Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 11:43

Ντύνεται "πρωταθλητής" ο Γιάννης Σαρρής του ΑΟΠ, συνεχίζει στον Προμηθέα Πατρών

Η παραγωγή ταλέντων στην Πάρο φαίνεται πως συνεχίζεται και οι άνθρωποι που είτε διοικητικά, είτε προπονητικά πασχίζουν για το άθλημα, νοιώθουν να δικαιώνονται.

Λίγες ημέρες μετά τον Αντώνη Αραβαντινό ακόμη ένας παίκτης από τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του ΑΟΠ ταξιδεύει για τον νομό Αχαΐας και τον Προμηθέα Πατρών, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός φόργουορντ που αγωνίζονταν στο παιδικό τμήμα του ΑΟΠ, ο Γιάννης Σαρρής από τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα του Προμηθέα, που αρχές του μήνα κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων για δεύτερη φορά στην ιστορία του.

Ο Σαρρής αποτελεί ένα από τα σημαντικά γρανάζια της μηχανής των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής των “κυανόλευκων” είναι ένας από τους αθλητές του κυκλαδίτικου συλλόγου που έχει αναδείξει ο προπονητής του, ο Θοδωρής Καζακίδης και όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει τον δρόμο που έχουν χαράξει αρκετοί αθλητές από το σωματείο.

Μεταξύ αυτών, ο ο Παντελής Καλακώνας που αγωνίστηκε στον ιστορικό Έσπερο, ο Αργύρης Δεκαβάλας που πήγε στον Μίλωνα, ο Δημήτρης Παπαχατζής που έπαιξε στην Β’ εθνική με την ομάδα του Τρίτωνα, ο Μάριος Σκιαδάς στον Πανιώνιο και φυσικά οι αδερφές Μαρία και Βασιλική Καλακώνα που την περυσινή σεζόν φόρεσαν τη φανέλα της Ολύμπια Λάρισας για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Εδώ, να σημειωθεί πως ακόμη δύο αθλητές συμμετείχαν το καλοκαίρι στις προπονήσεις μεγάλων ομάδων. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Θωμόπουλο που πήρε μέρος στο πρόγραμμα των εφήβων του Προμηθέα Πατρών και για τον Γιάννη Αλιπράντη  που συμμετείχε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού Πειραιώς και του Πανιωνίου.

197818771 2906550189596735 8677917056145594300 n

ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΖΑΚΙΔΗΣ: ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΠΡΑΞΗ

Ανάμεικτα τα συναισθήματα για τον προπονητή του ΑΟ Πάρου, τον Θοδωρή Καζακίδη για την αποχώρηση των παικτών του. Ο νεαρός τεχνικός από τη μία πλευρά χαίρεται που παιδιά "δικά του" φεύγουν από την Πάρο για το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους, από την άλλη όμως βλέπει πως η ομάδα που "κτίζει" για κάτι καλό στις Κυκλάδες αποδυναμώνεται.

"Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και μπράβο τόσο στον Αραβαντινό, όσο και στον Σαρρή που κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καζακίδης στο "SportCyclades" και πρόσθεσε: "Είναι ευλογία και ευτυχία για κάθε παιδί που κάνει το μεγάλο βήμα και ακολουθεί το όνειρό του. Σαν ΑΟ Πάρου αισθανόμαστε χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι και τους ευχόμαστε καλή υγεία και καλή σταδιοδρομία για το μέλλον τους. Όσο για εμάς, σαφώς κι έχουμε αποδυναμωθεί από τη στιγμή που είχαμε μία πολύ καλή φουρνιά φέτος, αλλά ό,τι έγινε έγινε για καλό και μόνο".

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares