Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 17:48

Όμορφο βίντεο με την παρουσίαση της ανδρικής ομάδας του Άρη Σύρου

Με έναν ξεχωριστό τρόπο διάλεξε να παρουσιάσει τα μέλη της ανδρικής ομάδας εν όψει της νεάς αγωνιστικής περιόδου ο Άρης Σύρου.

Σε ένα εντυπωσιακό βίντεο, διάρκειας ενάμιση λεπτού και υπό τους ήχους του "Sirius" των "The Alan Parsons Project" από το καλλιτεχνικό άλμπουμ "Eye in the sky" του 1982, οι άνθρωποι του σωματείου παρουσίασαν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο με επικεφαλής τον προπονητή, τον Μάκη Νικολαΐδη που θα στελεχώνουν το τμήμα και θα επιδιώξουν να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα και να οδηγήσουν την ομάδα στις εθνικές κατηγορίες.

Οι κινήσεις που έγιναν πέρυσι, παρότι το πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων δεν πραγματοποιήθηκε, αλλά και φέτος δείχνουν πως μοναδικός στόχος είναι αυτός και στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο δεν το κρύβουν.

Ευχή τους προς όλους, σε αθλητές, προπονητές, παράγοντες και φιλάθλους υγεία, ευτυχία και η αγωνιστική χρονιά να ξεκινήσει και να τελειώσει με ανοιχτά τα γήπεδα για την οργανωμένη-σωματειακή αθλητική δραστηριότητα, η οποία τόσο έχει λείψει σε όλους λόγω της πανδημίας με τον κορωνοϊό.

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares