Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 10:53

Πρεμιέρα το Σάββατο (9/10) στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων

Μία εβδομάδα μετά το εφηβικό, την δική του πρεμιέρα κάνει αύριο Σάββατο 9 Οκτωβρίου το παιδικό πρωτάθλημα της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων με μία αναμέτρηση που αφορά τον Α’ όμιλο.

Ο φιναλίστ του περυσινού μεγάλου τελικού της διοργάνωσης, ο ΑΟ Άνδρου του Κυριάκου Μουστάκα υποδέχεται στις 4:00 μ.μ. στο “Εμπειρίκειο” τον ΑΟ Ερμούπολης με τον Λάζαρο Τσιομπάνη να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας της Σύρου.
Την περυσινή περίοδο, οι Ανδριώτες κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο, αφού στον μεγάλο τελικό ηττήθηκαν (102-56) από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Κυκλάδων, την ΑΕ Σαντορίνης, ενώ ο ΑΟ Ερμούπολης από την πλευρά του μετά την επιστροφή στην δράση από την διακοπή δεν κατέβηκε στις εναπομείνασες αναμετρήσεις.

Για τους λάτρεις της ιστορίας, οι δύο ομάδες ήταν εκείνες που και την περυσινή περίοδο είχαν κάνει το πρώτο τζάμπολ στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΚ, ξανά στο “Εμπειρίκειο” με νικητή τον ΑΟ Άνδρου με σκορ 74-66 με την Ερμούπολη να έχει πάλι καινούργιο προπονητή στον πάγκο της, τον Αντρέα Ρουμάνι εκείνη τη φορά.

Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Δημήτρης Βλάμης και Δημήτρης Πρινιωτάκης.

Το πρόγραμμα των αγώνων...

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares