Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 10:41

Τζάμπολ στο πρωτάθλημα παμπαίδων και μίνι κοριτσιών την Κυριακή (10/10) της ΕΣΚ Κυκλάδων

Από νωρίς μπαίνουν… στα βάσανα φέτος οι μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες μπάσκετ της ΕΣΚ Κυκλάδων. Πιο συγκεκριμένα, από αυτήν την Κυριακή 10 Οκτωβρίου ξεκινάει το πρωτάθλημα παμπαίδων και μίνι κοριτσιών, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα έχει προγραμματιστεί και η έναρξη των αναμετρήσεων των υπόλοιπων τμημάτων.

Άλλωστε όπως δήλωσεπρόσφατα στο “SportCylcades” ο πρόεδρος της ΕΣΚΚ, ο Γιώργος Ονάσογλου: «Εκτός από τις γνωστές κατηγορίες των κορασίδων, παίδων, εφήβων, γυναικών και ανδρών, στόχος της Ένωσης και των ομάδων είναι να δώσουμε έμφαση και στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες των παγκορασίδων, παμπαίδων, μίνι και προμίνι αγοριών και κοριτσιών, ώστε να έρθουν όσο περισσότερο παιδιά γίνεται στο όμορφο άθλημα της καλαθοσφαίρισης»…
Για αύριο Κυριακή λοιπόν το ενδιαφέρον στο κυκλαδίτικο μπάσκετ στρέφεται στην Τήνο. Στο νησί της Μεγαλόχαρης και στο κλειστό γυμναστήριο “Τήνια 1895” διεξάγονται δύο αναμετρήσεις, με τον τοπικό Περιστεριώνα να υποδέχεται τον ΑΟ Άνδρου. Το πρώτο τζάμπολ γίνεται στις 12:30μ.μ. με την αναμέτρηση των παμπαίδων και δύο ώρες αργότερα, στις 2:30 μ.μ. πραγματοποιείται το ματς των μίνι κοριτσιών. Διαιτητής και των δύο παιχνιδιών έχει οριστεί ο Αποστόλης Οικονόμου.
Βέβαια, όπως έχουμε επισημάνει πολλάκις το τελικό αποτέλεσμα σε αυτές τις ηλικίες δεν έχει την παραμικρή σημασία. Υπάρχουν πολλά πολύ πιο σημαντικά πράγματα στον νεανικό αθλητισμό από τη νίκη της ομάδας του παιδιού σε έναν αγώνα. Εάν η νίκη λοιπόν δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα, τότε ποιο είναι; Είναι η διασκέδαση του παιδιού, που θα πρέπει να είναι η βασική έγνοια του κάθε γονιού, ή κηδεμόνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα...

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares