Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 21:53

Φιλική νίκη με διακριθέντες τους Μιλεντίγιεβιτς και Χάρο ο ΑΠΑΣ Nάξου στο “Σίτι

Την δική τους παράδοση φαίνεται πως δημιουργούν οι ναξιώτικες ομάδες μπάσκετ όταν αντιμετωπίζουν, ακόμη και σε φιλική αναμέτρηση, σωματεία στα δυτικά προάστεια του νομού Αττικής…

Κι αν την αρχή είχε κάνει ο Πανναξιακός ΑΟΝ δύο φορές, τη μία στις 25 Οκτωβρίου του 2015 με αντίπαλο τον Άρη Πετρούπολης (73-81) και την άλλη στις 5 Μαρτίου του 2017 με αντίπαλο τον τυπικά γηπεδούχο Προμηθέα Χαλανδρίου (56-74) στο κλειστό γυμναστήριο “Ανδρέας Παπανδρέου” στο Περιστέρι, τη συνέχεια έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Οκτωβρίου ο ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στον ΑΟ Αιγάλεω στο κλειστό “Σταύρος Βενέτης”.

Οι παίκτες του Λευτέρη Τσαουσίδη στο πρώτο εκ των δύο φιλικών που θα δώσουν επί αθηναϊκού εδάφους, επικράτησαν με σκορ 86-87 στο “Σίτι” αφήνοντας ικανοποιημένο τον έμπειρο coach. Ο Τσαουσίδης δοκίμασε για μια ακόμη φορά διάφορα σχήματα, είδε αυτά που ήθελε σε γενικές γραμμές από τους καλαθοσφαιριστές του, αλλά αποφεύγει τα μεγάλα λόγια προχωρώντας βήμα-βήμα και όπως έχει τονίσει και ο ίδιος με χαμηλά το κεφάλι.

Πρωταγωνιστές για την ομάδα της ορεινής Νάξου ήταν ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς και ο Νίκος Χάρος, οι οποίοι συνέβαλαν στα μέγιστα ώστε οι Απεραθείτες να πάρουν τη νίκη. Μία νίκη απέναντι στο συγκρότημα του Αλέξανδρου Ζαβού, που απουσίαζαν οι Φάνης Κουμπούρας και Χρήστος Ντάκουλιας, το οποίο έχει κάνει καταπληκτική πορεία στο κύπελλο της ΕΣΚΑ και οδεύει ολοταχώς προς την κατάκτηση της κούπας.

Επόμενος αντίπαλος στην πρωτεύουσα για τον ΑΠΑΣ, η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στις 2:00 μ.μ. στο κλειστό του Κοντόπευκου. Εν συνεχεία η αποστολή θα αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς για τη Νάξο, ώστε να συνεχιστεί η προετοιμασία εν όψει της αναμέτρησης της πρεμιέρας του 1ου ομίλου της Β’ εθνικής με αντίπαλο τον Αργοναύτη Τριγλίας στην Ραφήνα, την επόμενη Κυριακή 17 του μήνα στις 12:30 μ.μ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares