Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 18:21

Ολοκλήρωσε τα φιλικά στην Αθήνα με δεύτερη νίκη ο ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”, έτοιμος για την πρεμιέρα

Τη δεύτερή του νίκη σε ισάριθμα φιλικά που έδωσε αυτό το σαββατοκύριακο (9,10/10) σημείωσε ο ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”.

Οι Απεραθείτες μετά την επικράτηση με σκορ 86-87 επί του ΑΟ Αιγάλεω το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Οκτωβρίου, επιβλήθηκαν με σκορ 75-81 της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής το απόγευμα της Κυριακής 10 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Κοντόπευκου στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας επί αθηναϊκού εδάφους.

Η πολύ καλή άμυνα όλων των παικτών του Λευτέρη Τσαουσίδη στο δεύτερο ημίχρονο, οι οποίοι δέχθηκαν μόλις 25 πόντους και η εντυπωσιακή εμφάνιση για ακόμη ένα παιχνίδι του Ιάκωβου Μιλεντίγιεβιτς ήταν τα σημεία “κλειδιά” για τη νίκη της ομάδας της ορεινής Νάξου επί του σωματείου των βορείων προαστείων του νομού Αττικής.

Πλέον, στο ναξιώτικο στρατόπεδο επικεντρώνονται στην αναμέτρηση της πρεμιέρας του 1ου ομίλου της Β’ εθνικής την επόμενη Κυριακή 17 Οκτωβρίου στη Ραφήνα με αντίπαλο τον Αργοναύτη Τριγλίας (12:30 μ.μ.). Η αποστολή αναχώρησε μετά το φιλικό με την ΚΑΠ για τη βάση της και το ευχάριστο για τον Τσαουσίδη είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Ο Γιούερς Σεϊντίνι αφαίρεσε τον γύψο από το χέρι του όπου είχε κτυπήσει στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων στη Θεσσαλονίκη και ήδη έχει ξεκινήσει θεραπείες και γυμναστήριο ώστε να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν και να θέσει εαυτόν στο τμήμα του εφηβικού και του ανδρικού αντίστοιχα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares