Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 16:01

Ζευγάρωσαν τις νίκες τους οι παμπαίδες του Περιστεριώνα Τήνου στη Μύκονο

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα και με όπλο την άμυνα, ο Περιστεριώνας επικράτησε εκτός έδρας του ΑΟ Μυκόνου με σκορ 32-60 διπλασιάζοντας τις νίκες του στο πρωτάθλημα παμπαίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων μετά από αυτή της πρεμιέρας κόντρα στον ΑΟ Άνδρου.

Από το ξεκίνημα του αγώνα, που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου στο κλειστό της Μυκόνου, η ομάδα της Τήνου πήρε προβάδισμα και διατηρώντας την κυριαρχία της σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να φανούν απειλητικοί παρά την πολύ καλή τους εμφάνιση.

AOM TAK Pampaides 16 10 2021 2

Βέβαια, το τελικό αποτέλεσμα σε αυτές τις ηλικίες δεν έχει την παραμικρή σημασία. Παρόλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές των δύο ομάδων, τον Γιώργο Σκόρδο και τον Αντώνη Βιδάλη για το έργο τους, στους νεαρούς αθλητές και στις νεαρές αθλήτριες για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητά τους και πάνω από όλα στους γονείς αυτών των παιδιών που μαζί με τις αρχές, τις αξίες και το ήθος που τους δίνουν, θα συνεχίσουν τον καλό τους αγώνα.

AOM TAK Pampaides 16 10 2021 3

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κων. Μπιστιντζάνος.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 12-15, 19-35 (ημίχρονο), 25-45, 32-60.

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Γ. Σκόρδος): Καλαμαράς Γ., Καλαμαράς Β., Δακτυλίδης Μ., Κουτσούκος, Καλέργης, Σκαφάι, Βικελής, Κουκούβαλος, Δακτυλίδης Τ., Γαρόπουλος Γ., Γρυπάρης.

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Αντ. Βιδάλης): Κλαυδιανός, Δεσύπρης, Συρίγος, Βλαστός, Χαρικιόπουλος, Τσιντζιλίδης, Μαχμούτι, Φώσκολος Μαρκ., Φώσκολος Ιωσ., Κορνάρος, Πολυκανδριώτης, Παπαευθυμίου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares