Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 19:35

Πρεμιέρα με νίκη για τα μίνι αγόρια του Περιστεριώνα επί του ΑΟ Άνδρου, κέρδος η παρουσία του κόσμου

Πρεμιέρα με το… δεξί και νίκη εντός έδρας πέτυχε ο Περιστεριώνας απέναντι στον ΑΟ Άνδρου με σκορ 22-15, για την κατηγορία των μίνι αγοριών του πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Ένα πολύ όμορφο αγωνιστικά απόγευμα πέρασαν το μεσημέρι της Κυριακής 17 Οκτωβρίου οι παρευρισκόμενοι στο κλειστό γυμναστήριο “Τήνια 1895”, παρακολουθώντας το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε. To γήπεδο στο νησί της Μεγαλόχαρης θύμιζε εποχές προ κορονοϊού με τους νεαρούς αθλητές και των δύο ομάδων να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προσφέροντας ένα πολύ όμορφο μπασκετικό θέαμα που κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά και τα χειροκροτήματα όλων των παρευρισκόμενων.

Βέβαια, το τελικό αποτέλεσμα σε αυτές τις ηλικίες δεν έχει την παραμικρή σημασία. Παρόλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές των δύο ομάδων, τον Αντώνη Βιδάλη και τον Κυριάκο Μουστάκα για το έργο τους, στους νεαρούς αθλητές και στις νεαρές αθλήτριες για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητά τους και πάνω από όλα στους γονείς αυτών των παιδιών που μαζί με τις αρχές, τις αξίες και το ήθος που τους δίνουν, θα συνεχίσουν τον καλό τους αγώνα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαγγέλης Τσικούρας.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-4, 14-7 (ημίχρονο), 18-11, 22-15.

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Αντ. Βιδάλης): Δέλιος, Χατζησταμάτογλου, Διακογιάννης, Σκέτη, Απέργης, Μαρκουΐζος, Κρητικός, Καραβίδας, Πλυτάς, Σκέμπι, Παλαμάρης, Βιδάλης.

ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ (Κυρ. Μουστάκας): Μαργέτης, Λαμάι, Τζιβάρας, Καστραντάς, Ριμπόπουλος, Γιγίνης, Πανταζής, Ταμπάκος, Ψαρρός, Κοπελάκης, Βούλγαρης Δ., Κυρτάτας, Βούλγαρης Γ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares