Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 17:58

Χρήσιμα συμπεράσματα από το φιλικό με τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω για τον Πανναξιακό ΑΟΚ

Πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα βγήκαν από το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Πανναξιακού ΑΟΚ επί αθηναϊκού εδάφους με αντίπαλο τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, το οποίο διεξήχθη το περασμένο Σάββατο (23/10).

Ο αγώνας ήταν καθαρά προπονητικού χαρακτήρα και η ομάδα των δυτικών προαστίων της Αττικής, με τους Ναξιώτες Νίκο Αρτσάνο και Νίκο Ναυπλιώτη στη σύνθεσή της και με τον άλλοτε προπονητή του Πανναξιακού ΑΟΝ, τον Δημήτρη Δαμιανίδη στον πάγκο της νίκησε με σκορ 60-53.

O Μάριος Ονάσογλου χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του στο ταξίδι τους προς την πρωτεύουσα. Με την αποστολή του Πανναξιακού δεν ταξίδεψε στην Αθήνα ο Γιάννης Καραγκιολίδης, καθώς το Σάββατο ήταν ο προπονητής της ομάδας στην αναμέτρηση με τον ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα υπολόγιζαν οι άνθρωποι του σωματείου του νησιού της Αριάδνης, καθώς το προγραμματισμένο φιλικό για την Κυριακή (24/10) με αντίπαλο τον Αίολο Ταύρου αναβλήθηκε εξαιτίας ενός έκτακτου θέματος υγείας του προπονητή του Αίολου, του Στέλιου Κλήμη.

Παρά τις προσπάθειες των Ναξιωτών να βρεθεί ένα γήπεδο στην Αθήνα να κάνουν έστω προπόνηση αυτό δεν κατέστη δυνατόν, αφού οι περισσότερες αθηναϊκές ομάδες χρησιμοποιούσαν το γήπεδό τους εκείνη την ώρα για παιχνίδια των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής κι έτσι αναχώρησαν “άπραγοι” προς την βάση τους…

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares