Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 14:58

Πρώτο δείγμα θετικό για τον Άρη Σύρου

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί Αθηναϊκού εδάφους έδωσε ο Άρης Σύρου με τα πρώτα δείγματα γραφής να είναι άκρως θετικά.

Ο τεχνικός Μάκης Νικολαΐδης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και παίκτες και συστήματα και ταυτόχρονα τέσταρε και την ετοιμότητά τους.

Άλλωστε έχει ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και πλέον ο Μάκης Νικολαΐδης ετοιμάζει την ομάδα η οποία θα παίξει στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων.

Στόχος είναι με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων η συριανή ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη για να διεκδικήσει τους στόχους της που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Ο τεχνικός του Άρη με την ολοκλήρωση του πρώτου φιλικού αγώνα τόνισε τα εξής: «Αρχικά θέλω να σημειώσω πως έχουμε ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας. Δώσαμε το πρώτο μας φιλικό παιχνίδι και τα συμπεράσματα, αλλά και τα πρώτα δείγματα γραφής ήταν όλα θετικά. Βέβαια θα πρέπει να πω εδώ, πως έχουμε ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης και σ’ αυτό που θέλω να σταθώ και είναι το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε τόσο κατά της προετοιμασίας όσο και τώρα η διάθεση που υπάρχει είναι μεγάλη και θέλουμε όσο τίποτα να πετύχουμε τους στόχους μας».

Στη συνέχεια ο κ. Νικολαΐδης είπε για την συνέχεια, αλλά και τον προγραμματισμό που υπάρχει. «Κάθε μέρα προσπαθούμε να προσαρμόσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται την ομάδα. Αλλαγές σίγουρα θα υπάρξουν, αφού κάθε μέρα δοκιμάζουμε διάφορα πράγματα. Οι συνθήκες και οι προσαρμογές πρέπει να είναι άμεσες και γρήγορες. Όπως επίσης είναι κάτι άγνωστο το τι θα αντιμετωπίσουμε σε κάθε παιχνίδια του πρωταθλήματος, καθώς δεν γνωρίζουμε τις ομάδες και την δυναμική τους. Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά από την αρχή μέχρι το τέλος».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares