Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 11:33

“Δύο στα δύο” τα μίνι κορίτσια του Περιστεριώνα Τήνου

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες για το πρωτάθλημα των μίνι κοριτσιών της ΕΣΚ Κυκλάδων πέτυχε ο Περιστεριώνας. Η ομάδα της Τήνου επικράτησε με σκορ 49-19 του ΑΟ Μυκόνου το απόγευμα της Κυριακής 14 Νοεμβρίου και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του Α’ ομίλου έχοντας το απόλυτο.

Όπως φανερώνει και το τελικό αποτέλεσμα, οι οικοδέσποινες ήταν καλύτερες σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο “Τήνια 1895” και η νίκη θεωρείται απόλυτα δίκαιη. Βέβαια, το τελικό αποτέλεσμα σε αυτές τις ηλικίες δεν έχει την παραμικρή σημασία.

Παρόλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές των δύο ομάδων, τον Παναγιώτη Σιώτη και τον Βαγγέλη Καραμπουλα για το έργο τους, στις νεαρές αθλήτριες για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητά τους και πάνω από όλα στους γονείς αυτών των παιδιών που μαζί με τις αρχές, τις αξίες και το ήθος που τους δίνουν, θα συνεχίσουν τον καλό τους αγώνα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ε. Τσικούρας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-4, 20-7 (ημίχρονο), 34-13, 49-19.

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Παν. Σιώτης): Λούβαρη, Σκούταρη, Μαραγκού, Σπανοπούλου, Πλυτά Σοφ., Παλαμάρη, Πλυτά Στυλ., Μπουζαλάκου Παν., Πολυκανδρίτη Αν., Ρεντερία, Μπουζαλάκου Μαρ., Πολυκανδρίτη Αλκ.

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Βαγ. Καράμπουλας): Βάδλα, Γκέζο, Βινάνι, Χύκα, Γρυπάρη, Μπαλανίκα, Γαροπούλου Κυρ., Γαροπούλου Γ., Βαρδαλάκου, Παπαγιάννη, Αντωγίνη, Κουμπούρογλου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares