Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 20:00

Συμμετοχή στο χριστουγεννιάτικο τουρνουά του Προμηθέα Πατρών οι κορασίδες του ΑΟ Άνδρου

Κυκλαδίτικο άρωμα θα έχει το 1ο τουρνουά μπάσκετ κορασίδων που θα λάβει χώρα στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο “Πάρκο” του Προμηθέα, το τετραήμερο 27-30 Δεκεμβρίου, σε μια διοργάνωση  υπό την αιγίδα της ΕΟΚ που πρωταρχικός στόχος δεν είναι οι τίτλοι (άλλωστε τυπικά δε θα υπάρξει κάποιος πρωταθλητής), αλλά η ευγενής άμιλλα, η χαρά του παιχνιδιού και η συγκέντρωση εμπειριών.

Ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος το παρόν θα δώσει και ο ΑΟ Άνδρου. Η πρωταθλήτρια ομάδα του νομού Κυκλάδων την περυσινή σεζόν θα πάρει μέρος στο τουρνουά αυτό όπως είχε γίνει πριν από δύο χρόνια στο 3ο Πανελλήνιο Τουρνουά Μπάσκετ Κορασίδων VOREIA BEER, το οποίο διοργάνωσε ο Ορφέας Νέου Σκοπού σε συνεργασία με την κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Εμμανουήλ Παππά και το Δήμο Ν.Ζίχνης.

Μία ιδιαίτερη τιμή για το σωματείο του βορειότερου νησιού του νομού και τις αθλήτριες του Κυριάκου Μουστάκα που θα αναμετρηθούν κόντρα στον οικοδεσπότη Προμηθέα Πατρών, τους Παναθηναϊκό, Άρη, Παναθλητικό Συκεών, Κρόνο Αγ. Δημητρίου, ΠΑΣ Γιάννινα, Ελευθερία Μοσχάτου, Πιερικό Αρχέλαο, Αστέρα Καβάλας και ΓΑΣ Ανδρογέας.

Το event αυτό αποτελεί το ξεκίνημα του αχαϊκού συλλόγου, με την στήριξη του Cosmote TV ως χορηγός επικοινωνίας, σε δράσεις που αφορούν στην φιλοξενία συλλόγων στο “PROMITHEAS PARK” και στην αξιοποίησή του για την πρόοδο του αθλήματος και κυρίως των υποδομών. Μια σειρά από τουρνουά διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών, αναμένεται να μετατρέψουν το “PROMITHEAS PARK” σε μήτρα ανάπτυξης και συνεργασίας ακαδημιών.

tournoua korasidon

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares