Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 10:39

Μιλεντίγιεβιτς και Τσαουσίδης στους κορυφαίους της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ εθνικής

Γεύση από ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” είχε η 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών. Η μεγάλη εκτός έδρας νίκη (81-86) επί της ΑΕ Νέας Κηφισιάς την περασμένη Κυριακή, έφερε δύο μέλη της ομάδας της ορεινής Νάξου να συμπεριληφθούν από το μπασκετικό σάιτ “basketa.gr” στα ονόματα της καλύτερης πεντάδας ο ένας και του προπονητή που την συνοδεύει ο δεύτερος.

Ο λόγος για τον Ιάκωβο Μιλεντίγιεβιτς και τον Λευτέρη Τσαουσίδη. Ο 24χρονος γκαρντ με τους 35 πόντους που πέτυχε στα βόρεια προάστια και ο έμπειρος τεχνικός ήταν σύμφωνα με το αθηναϊκό σάιτ δύο από τους κορυφαίους της αγωνιστικής ημέρας. Οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες που συμπληρώνουν την καλύτερη πεντάδα είναι, ο Λεύτερης Καραλευθέρης της ΦΕΑ, ο Φώτης Καπρής του Έσπερου Καλλιθέας, ο Γιάννης Βαβάτσικος του ΝΕΟ Ληξουρίου και ο Παναγιώτης Τσιουμπρής της Ένωσης Ιλίου.

miledigievits

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς (1,90 – 24 ετών) [ΑΠΑΣ «Τα Φανάρια»]

“Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του πραγματοποίησε ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος αποτελεί «πολυτέλεια» για κάθε ομάδα της Β’ Εθνικής. Έτσι, με ένα μεστό παιχνίδι στις Αδάμες οδήγησε την ομάδα της Νάξου σε ένα μεγάλο διπλό απέναντι στη Νέα Κηφισιά, σκοράροντας 35 πόντους με 4 τρίποντα”.

Λευτέρης Τσαουσίδης (ΑΠΑΣ «Τα Φανάρια»)

“Με τον καλύτερο τρόπο ξεπέρασε την εντός έδρας ήττα από τον Πανελευσινιακό ο ΑΠΑΣ, ο οποίος σε ένα απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι κατάφερε να περάσει από τις Αδάμες και να καταβάλει την αντίσταση της ΑΕΝΚ. Σημαντικό ρόλο, και ειδικά στην ψυχολογική ανάταση της ομάδας του, είχε ο Λευτέρης Τσαουσίδης, ο οποίος την είδε μετά το «Π.Σαλπέας» να κερδίζει και στη Νέα Κηφισιά”.

TSAOUSIDIS ME PENTELI

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares