Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 17:18

Άκη σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας έχει προσφέρει

Πίσω από τις επιτυχίες και μακριά από τις κάμερες υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι με το έργο τους, τη δουλειά τους και τον χαρακτήρα τους αποτελούν το στήριγμα των προπονητών και κυρίως των παικτών.

Οι λεγόμενοι …αφανείς ήρωες, όπως χαρακτηρίζονται με σημαντική επιρροή και προσφορά στην τελική εικόνα. Είναι εκείνα τα άτομα που δουλεύουν πίσω από τους προβολείς, με σκοπό την σωστή λειτουργία της ομάδας, συμβάλλοντας σημαντικά στις επιτυχίες, με το δικό τους τρόπο.

Ένας από αυτούς και ο Ιάκωβος Αλιπράντης. Στα μπασκετικά στέκια στις Κυκλάδες βέβαια δεν χρειάζεται να πουν το επώνυμό του… Λένε ο Άκης κι αυτό αρκεί! Ο Άκης μετά από χρόνια υπηρεσιών στον ΑΟ Πάρου πήρε την απόφαση να μην συμμετάσχει στις εκλογές της 31ης Οκτωβρίου κι ως εκ τούτου να αποχωρήσει από το διοικητικό συμβούλιο του κυκλαδίτικου συλλόγου που είχε μέχρι πρότινος τη θέση του εφόρου του τμήματος μπάσκετ.

Παρόλα αυτά θα συνεχίσει να είναι δίπλα στην αγαπημένη του, μαζί με τον Ολυμπιακό, ομάδα, αλλά με την ιδιότητα του απλού θεατή παρακολουθώντας τις προσπάθειες του γιου του Γιάννη στις αναμετρήσεις του εφηβικού και του ανδρικού τμήματος στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Και οι αθλητές του ΑΟΠ, όμως, δεν ξέχασαν την δουλειά που προσέφερε τόσα χρόνια ο Αλιπράντης στον “κυανόλευκο” σύλλογο. Έτσι αποφάσισαν να τον ευχαριστήσουν δημόσια, δημιουργώντας όπως απεικονίζει η φωτογραφία, ένα όμορφο πανό που αναγράφει: “ΑΚΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ” κρατώντας το από τον πρώην πρόεδρο και νυν αντιπρόεδρο του σωματείου, τον Αντώνη Λάμπρου, τον προπονητή του τμήματος μπάσκετ, τον Θοδωρή Καζακίδη, τον υιό του Άκη, τον Γιάννη κι από πρώην και νυν αθλητές και αθλήτριες του τμήματος.

f490242ddf8ddfd0a629667ec40fb5e5 XL

ΛΑΜΠΡΟΥ, ΚΑΖΑΚΙΔΗΣ: «ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ»

Μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον Άκη Αλιπράντη ο Αντώνης Λάμπρου και ο Θοδωρής Καζακίδης. Μιλώντας στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας, τον Ιωάννη Νοταρά ο πρώην πρόεδρος και νυν αντιπρόεδρος του ΑΟ Πάρου τόνισε: «Ο Άκης είναι αληθινός αδελφός και παράλληλα πραγματικός λάτρης του μπάσκετ και της ομάδας μας που την νοιαζόταν όσο κανένας άλλος».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των “κυανόλευκων” επεσήμανε: «Δώδεκα χρόνια δίπλα μου είχα έναν άριστο συνεργάτη, που ό,τι χρειάστηκα εγώ και τα παιδιά ήταν εκεί. Εκτός των άλλων απέκτησα έναν πάρα πολύ καλό φίλο».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares