Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 12:03

Ιακωβος Μιλεντίγιεβιτς: Καλή και μαχητική ομάδα η ΦΕΑ, με σταθερό κορμό τα τελευταία χρόνια

Ως ομάδα που διεκδικεί όλα τα παιχνίδια της μέχρι τέλους χαρακτήρισε τη ΦΕΑ το… βαρύ πυροβολικό του ΑΠΑΣ Ναξου, Ιακωβος Μιλεντίγιεβιτς.

Στη Νάξο ταξιδεύει αυτή την Κυριακή η ΦΕΑ για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών απέναντι στον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” (ΑΠ.Α.Σ ΝΑΞΟΥ " Τα Φανάρια"). Πρόκειται για ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλος διαθέτει ένα δυνατό, όσο και αξιόλογο συγκρότημα, ενώ θα έχει και για σύμμαχο, τον παράγοντα της έδρας.

Εκτός, όμως, το γενικότερο σύνολο του Λευτέρη Τσαουσίδη, οι παίκτες του Αλέξη Καρατζά έχουν να αντιμετωπίσουν και τον πρώτο σκόρερ του ομίλου. Ο λόγος για τον Ιάκωβο Μιλεντίγιεβιτς. Ο νεαρός άσος που ήρθε το καλοκαίρι στο νησί της Αριάδνης και κάθε αγωνιστική εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του (σ.σ. στο τελευταίο παιχνίδι με την Κηφισιά πέτυχε 35 πόντους) αποτελεί το… βαρύ πυροβολικό για τους “ορεινούς” και σίγουρα κάθε αντίπαλος προπονητής, στην προκειμένη περίπτωση ο Αλέξης Καρατζάς, θα κοιτάζουν όσο είναι εφικτό να τον περιορίσουν.

Λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση των δύο σωματείων, ο 24χρονος γκαρντ μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΦΕΑ στο Facebook και στον δημοσιογράφο της ομάδας, τον Ιωάννη Νοταρά για το κυριακάτικο (5/12) παιχνίδι του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης”.

- Ιάκωβε, τι γνωρίζεις για τη ΦΕΑ και ποιο θεωρείς ότι είναι το δυνατό και πιο το αδύνατο σημείο της;
«Η ΦΕΑ είναι μια πολύ καλή ομάδα με σταθερό κορμό παικτών και προπονητών τα τελευταία χρόνια. Είναι γνώριμο χαρακτηριστικό της ότι διεκδικεί όλα τα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας και μάχεται μέχρι τέλους».

-Πόσο σας επηρεάζει η νίκη από το ματς με την ΑΕ Νέας Κηφισιάς και τι αλλάζει στον τρόπο αντιμετώπισης του αγώνα με τη ΦΕΑ;
«Ήταν για εμάς μια μεγάλη νίκη που μας έδωσε δύναμη και ενέργεια ώστε να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα ακόμα πιο ανταγωνιστικά».
-Ποιον παίκτη θεωρείται ότι θα πρέπει να περιορίσετε για να …κόψετε το ρυθμό της ΦΕΑ;
«Ποτέ δεν κοιτάζουμε έναν παίκτη ξεχωριστά, αλλά τον αντίπαλο, όποιος κι αν είναι αυτός, σαν σύνολο. Αυτή την εβδομάδα έχουμε μπροστά μας ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι και θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
-Ποια είναι η εικόνα που έχεις αποκομίσει από τις επτά αγωνιστικές του πρωταθλήματος;
«Η εικόνα που έχω μέχρι τώρα είναι ενός συναρπαστικού πρωταθλήματος με καλές ομάδες και πολλές ανατροπές. Γι’ αυτό σε κάθε παιχνίδι χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και μαχητικοί ώστε φέρνουμε μόνο νίκες!».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares