Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 14:17

ΕΣΚ Κυκλάδων: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη σχολή κριτών στη Σαντορίνη

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όσους όλους συνέβαλλαν ώστε να πραγματοποιηθεί η σχολή κριτών στη Σαντορίνη εξέδωσε η ΕΣΚ Κυκλάδων.

Αναλυτικά:

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, σχετικά με τη σχολή κριτών που διεξήχθη στα μέσα του προηγούμενου μήνα, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει:

  • Tην πρόεδρο του συνδέσμου κριτών καλαθοσφαίρισης Αττικής, κ. Τάνια Μερίκα, που για ακόμα μια φορά στάθηκε δίπλα μας και μας προσέφερε τις πολύτιμες για εμάς υπηρεσίες της για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, όπως επίσης και τον αντιπρόεδρο του συνδέσμου, κ. Τάσο Αναστασόπουλο, που επίσης ήταν μαζί μας και σε αυτό το σεμινάριο.
  • Tους διοικούντες του σωματείου καλαθοσφαίρισης Α.Ε Σαντορίνης, κ. Βαλάντη Βλαβιανό και κ. Νίκο Βλαβιανό, που ανέλαβαν την οργάνωση του σεμιναρίου και γενικά τη διοίκηση της Α.Ε.Σ που κάλυψε πλήρως τα έξοδα μετακίνησης, διατροφής και διαμονής των επιμορφωτών μας.
  • Tον κ. Κώστα Παπαδημητρόπουλο, πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΣΚΚ, που ήταν δίπλα στους επιμορφωτές μας καθόλη τη διάρκεια του σεμιναρίου και ο οποίος για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πολύτιμος συνεργάτης μας.

Για το διοικητικό συμβούλιο,

Ο πρόεδρος, Γιώργος Ονάσογλου
Ο γενικός γραμματέας, Νίκος Μαραγκός

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares