Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2022 17:50

Κλειστά μέχρι τις 22-23/1 όλα τα πρωταθλήματα μπάσκετ της χώρας

Πέραν της 15ης Ιανουαρίου όπως αρχικά είχε προταθεί μετατέθηκε η αναστολή των πρωταθλημάτων μπάσκετ όλης της χώρας, καθώς με την επίσημη ανακοίνωση της η ΕΟΚ ενημερώνει ότι η έναρξη των αγώνων θα γίνει στις 22 και 23/1.

Έτσι λοιπόν αγωνιστική δράση για τις ομάδες των Κυκλάδων σε όλες της κατηγορίες θα υπάρξει στις 22 και 23 Ιανουαρίου, αφού η ΕΣΚ Κυκλάδων έχει κοινή γραμμή με τις αποφάσεις της ΕΟΚ.

Η ανακοίνωση της ΕΣΚ Κυκλάδων:

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, σε πλήρη σύμπνοια με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης Hellenic BasketBall Federation , ανακοινώνει τη μετάθεση της επανέναρξης των πρωταθλημάτων μας για το Σαββατοκύριακο 22-23/1, λόγω του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων covid-19 στα νησιά μας.
Ταυτόχρονα, στο ίδιο χρονικό διάστημα δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν φιλικοί αγώνες στα γήπεδα αρμοδιότητας μας, ενώ απευθύνουμε έκκληση στους υπεύθυνους των ομάδων, η συνέχιση των προπονήσεων να γίνει τηρώντας απαρέγκλιτα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα με ευσυνειδησία, ώστε να συμβάλουμε στη μείωση του ιικου φορτίου στα νησιά μας και να επιστρέψουμε γρήγορα σε αγωνιστική δράση.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Με την ευχή ότι το 5ο επιδημικό κύμα του κορονοϊού θα είναι και το τελευταίο και μετά από τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιήθηκαν χθες (03/01) με τις ομάδες των Εθνικών κατηγοριών, με τους εκπροσώπους των Ενώσεων, αλλά και με άλλες αθλητικές ομοσπονδίες, το ΔΣ της ΕΟΚ αποφάσισε τη μετάθεση των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων των Εθνικών πρωταθλημάτων κατά δύο εβδομάδες.

Η αγωνιστική του διήμερου 8-9/1 με την οποία ήταν προγραμματισμένο να συνεχιστεί το κάθε πρωτάθλημα, μετατίθεται για το Σαββατοκύριακο 22-23/1, παρατηρώντας φυσικά την εξέλιξη των δεδομένων σε όλη τη χώρα μέχρι τότε. Στη μετάθεση δραστηριοτήτων συμπεριλαμβάνονται και οι επίσημες, ήτοι με διαιτητές και γραμματεία, φιλικές αναμετρήσεις, αφού είναι βασικό ζητούμενο η αποφυγή κάθε επαφής μεταξύ μελών διαφορετικών ομάδων.
Σε ό,τι αφορά τις προπονήσεις συνιστάται σε όλα τα Σωματεία η πιστή και απόλυτα σχολαστική τήρηση του Υγειονομικού πρωτοκόλλου και η διαρκής παρακολούθηση των αλλαγών σε αυτό.

Η Ελληνική Ομοσπονδία θα είναι δίπλα σε όλα τα σωματεία για κάθε διευκρίνιση ή βοήθεια που θα χρειαστούν. Εκφράζει δε, την εμπιστοσύνη της στην υπευθυνότητα όλων των ανθρώπων των σωματείων και τη βεβαιότητα για τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια προστασίας προκειμένου η επιστροφή στη δράση να είναι εφικτή το συντομότερο δυνατόν.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares