Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 23:19

Αυτοανακοινώθηκε στον ΑΠΑΣ Νάξου τα Φανάρια ο Παύλος Παπαδής

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ebasket.gr, κάτοικος Νάξου θα γίνει ο Παύλος Παπαδής. Όπως όλα δείχνουν ο νεαρός καλαθοσφαιριστής έλυσε τη συνεργασία του με τον Ηλυσιακό, και βρήκε αμέσως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Συγκεκριμένα ο 27χρονος γκάρντ πλέον θα αγωνίζεται με την φανέλα του ΑΠ.ΑΣ Νάξου ” Τα Φανάρια” και θα παίρνει οδηγίες  απο τον τεχνικό της ομάδας, Λευτέρη Τσαουσίδη.

Το μόνο που απομένει για να  «κλειδώσει» αυτή η συμφωνία είναι η τυπική διαδικασία απο την ομάδα και τον Έλληνα καλαθοσφαιριστή.

Ο 27χρονος γκάρντ, ύψους 1,87,  έχει χρόνια εμπειρίας απο τις εθνικές κατηγορίες και συγκεκριμένα με πολλές επιτυχίες. Την φετινή σεζόν αποτέλεσε απο τα βασικά γρανάζια του Ηλυσιακού και του Παναγιώτη Καυκή και πλέον είναι έτοιμος για τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο ίδιος στο ebasket.gr και στην Άνθεα Κούρου:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόουτς, Παναγιώτη Καυκή για την ευκαιρία που μου έδωσε αλλά και όλο το προπονητικό σταφ της ομάδας, όπως και την Διοίκηση του Ηλυσιακού. Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον θα αγωνίζομαι με την ομάδα της Νάξου και θα συνεργαστώ με τον προπονητή Λευτέρη Τσαουσίδη. Απο πλευράς μου θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό για να υλοποιήσει η ομάδα τους στόχους της».

Πηγή: ebasket.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares