Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 23:55

Μάρκος Τζουγανάτος: Θα επιδιώξουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα

Δηλώσεις αποκλειστικά στο Sportcyclades έκανε ο Κόουτς του ΝΕΟ Ληξουρίου Κος Μάρκος Τζουγανάτος.

Ο Κόουτς της Κεφαλλονίτικης ομάδας εξέφρασε την επιθυμία της ομάδας του να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

- Κοουτς την περασμένη αγωνιστική η ομάδα σας έπεσε "θύμα" έκπληξης καθώς ηττήθηκε στο Ληξούρι από την Αχαγια . Τι κατά τη γνώμη σου δεν πήγε καλά και ήρθε αυτή η ήττα;

«Η μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος είχε αρνητικές συνέπειες για την ομάδα μας. Για μία νησιωτική ομάδα, όπως ο ΝΕΟΛ, η διακοπή συνεπάγεται με τη μη πραγματοποιήση φιλικών παιχνιδιών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να χάσει τον ρυθμό της. Όσον αφορά το παιχνίδι με την Αχαγιά, η ζώνη των αντιπάλων μάς προβλημάτισε και μας έβγαλε εκτός ρυθμού, ενώ τα ριμπάουντ λειτούργησαν ως καταλύτης για την ήττα».

- Αυριανό παιχνίδι με έναν αντίπαλο που βρίσκεται σταθερά στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας . Πες μας δύο λόγια για την ομάδα της Νάξου και την άποψη σου για τα σημεία κλειδιά του αυριανού παιχνιδιού

«Ο κόουτς Τσαουσίδης έχει δημιουργήσει μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με αρχές μέσα στο γήπεδο και με αθλητές αναγνωρισμένης αξίας. Εμείς από την πλευρά μας, στο αυριανό παιχνίδι, θα επιδιώξουμε να αντιστρέψουμε το αρνητικό σερί που έχουμε μέχρι σήμερα, μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares