Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 22:06

ΕΣΚΚ: Εύκολο πέρασμα των παίδων του ΑΟ Άνδρου από την έδρα του Άρη Σύρου, φώναξαν «Άλκης» στο τέλος

Με ολοφάνερη την απουσία παιχνιδιών στα πόδια των νεαρών αθλητών και των δύο ομάδων, ο ΑΟ Άνδρου πέρασε νικηφόρα από τη Σύρο, επικρατώντας με σκορ 40-72 του τοπικού Άρη κι έφτασε στις δύο νίκες στον Α’ όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Οι Ανδριώτες του Κυριάκου Μουστάκα, επέστρεψαν ιδανικά στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις έπειτα από την διακοπή του πρωταθλήματος και με τη νίκη που πέτυχαν την Παρασκευή (4/2) το βράδυ πέρασαν στη δεύτερη θέση (4β.) του βαθμολογικού πίνακα, έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Περιστεριώνα Τήνου (5β.).

Το ροζ φύλλο αγώνα εξασφαλίστηκε από τις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου, όταν με επιμέρους σκορ 9-22 οι φιλοξενούμενοι έκτισαν μία μεγάλη διαφορά ασφαλείας που την κράτησαν μέχρι το τέλος. Ο τεχνικός των “κυανόλευκων”, που είδε τον Έρι Μπέλλο να… σταματάει στους 40 πόντους, έριξε στο παρκέ του “Δημήτριος Βικέλας” όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, ενώ στο τέλος έκανε συντήρηση δυνάμεων εν όψει της σαββατιάτικης (5/2) αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΑΟ Ερμούπολης στο ίδιο γήπεδο (9:00 π.μ.).

Από την άλλη πλευρά, το αξιόμαχο σύνολο του Λευτέρη Λαζαρίνου, ο οποίος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, προσπάθησε, πάλεψε το παιχνίδι και γενικά έδειξε αγωνιστική διάθεση. Παρόλα αυτά οι “κιτρινόμαυροι” ηττήθηκαν για δεύτερη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο μετά από την απώλεια (49-53) στο ματς με αντίπαλο τον Περιστεριώνα Τήνου στις 3 Νοεμβρίου, ενώ έχουν σημειώσει και μία νίκη (36-53) ενάντια του ΑΟ Ερμούπολης στις 27 Νοεμβρίου.

ANDROS PAIDES

Η πιο συγκινητική στιγμή της αναμέτρησης σημαδεύτηκε στο τέλος του παιχνιδιού, όταν οι νεαροί αθλητές και τα μέλη του τεχνικού τιμ και των δύο ομάδων συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του γηπέδου και φώναξαν «Άλκης» στη μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού του Άρη Θεσσαλονίκης που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα κι έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ι. Μαρουδιάς, Άγγ. Σαμοθράκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 6-13, 15-35 (ημίχρονο), 24-48, 40-72.

ΕΑΟ ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ (Λ. Λαζαρίνος): Ρέντι, Κορωναίος 4, Πλούμπι 6, Χρυσαφίδης 3, Ανδρεαδάκης 2, Γεωργίου, Αρώνης 8, Πέτρου, Κολσούζογλου 8, Κουτσός 1, Καλογερόπουλος 1, Στρογγύλης 2.

ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ (Κυρ. Μουστάκας): Μέμα 10, Μπέλλο 40 (5), Βίλα 12 (1), Πάπα 4, Χέλμης, Λουκίσας, Βαρθολομαίος, Γιγίνης, Μπάρδο 6, Πέτσας, Ριμπόπουλος, Λανέ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares