Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 23:11

Α.Ο. Μυκόνου: Πρώτη συμμετοχή για τον 15χρονο Δακτυλίδη με... δύο τρίποντα

Ο Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Α.Σ. Πέρα και να κάνει το 12/12, όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα ο προπονητής κ. Μανωλιτσάκης έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί ο μικρότερος ηλικιακά παίχτης της ομάδας καθώς και... της Γ' Εθνικής, Παναγιώτη Δακτυλίδη.

Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής όχι απλά άρπαξε την ευκαιρία αλλά στο 01:30 που αγωνίστηκε κατάφερε να πετύχει και δύο συνεχόμενα τρίποντα.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Α.Ο. Μυκόνου.

 

Αυτή η ομάδα είναι γεμάτη μικρές ιστορίες, απίθανες και απίστευτες, από τότε που ξεκίνησε μέχρι και σήμερα, με ένα φανταστικό 12/12 νικηφόρο σερί στην Εθνική Κατηγορία.

Σήμερα όμως έχουμε μία ιστορία βγαλμένη από ταινία, έτσι νιώθουμε.

Ο αθλητής της ομάδας μας από το παιδοεφηβικό τμήμα Παναγιώτης Δακτυλίδης μπήκε σε ηλικία 15 ετών και 11 μηνών στην αποστολή της ομάδας για πρώτη φορά φέτος.
Στο 38:39 ο κοουτς Μανωλιτσάκης σηκώνει τον μικρό για τα τελευταία 1:21 αποτελώντας τον μικρότερο σε ηλικία παίκτη που αγωνίζεται σε εθνική κατηγορία.

Ακολουθεί ίσως το πιο ωραίο λεπτό της ομάδας μας φέτος με τον Παναγιώτη να επιτυγχάνει 2/2 σερί τρίποντα (!!!!!) στις 2 τελευταίες επιθέσεις στον παρθενικό του αγώνα.
μετά από αλλεπάλληλες ασσίστ του Θοδωρή Ονάσογλου.
——
ΥΓ. Ρισπέκτ στον κόουτς του ΑΣ ΠΕΡΑ κ. Χολέβα για το ιπποτικό χειροκρότημα στον μικρό αθλητή μας. Τον τιμάει και τον ευχαριστούμε πολύ. Μπασκετικός κόσμος.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares