Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022 22:15

Πιο κοντά στη 2η θέση οι έφηβοι της ΑΕ Σαντορίνης, εύκολα τον Πλοηγό Αντιπάρου

Ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης του Β’ ομίλου, που οδηγεί στο φάιναλ φορ, έκανε η ΑΕ Σαντορίνης μετά τη νίκη της με σκορ 25-78 επί του Πλοηγού Αντιπάρου στο κλειστό της Μάρπησσας το βράδυ του Σαββάτου 19 Φεβρουαρίου για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

AES PAIDES ME PLOHGO 2


Με τη νίκη αυτή η θηραϊκή ομάδα έφτασε τους επτά βαθμούς τη φετινή σεζόν, βρίσκεται δύο βαθμούς πάνω από τον τρίτο ΑΟ Πάρου κι όλα θα ξεκαθαρίσουν στο μεταξύ τους παιχνίδι την επόμενη αγωνιστική, με τους Σαντορινιούς να έχουν το υπέρ τους +6 από τη νίκη (57-63) της πρεμιέρας στις 2 Οκτωβρίου.

Από την άλλη πλευρά, το σύνολο του Βασίλη Φαρούπου που παρατάχθηκε στο σαββατιάτικο ματς με δύο έφηβους και πέντε παίκτες από το παιδικό τμήμα γνώρισε την πέμπτη του ήττα στις ισάριθμες αναμετρήσεις που έχει δώσει και παραμένει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

AES PAIDES ME PLOHGO 1

Στα του ματς, όπως φανερώνει και το τελικό αποτέλεσμα οι νεαροί αθλητές του Χάρη Πεταλωτή ήταν καλύτεροι σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού και η νίκη τους θεωρείται απόλυτα δίκαιη.

Highlight της βραδιάς το εντυπωσιακό κάρφωμα του Ιορδάνη Γρηγοριάδη στο δεύτερο δεκάλεπτο, όταν συμπαίκτης του έκλεψε τη μπάλα, του έδωσε ασσίστ, εκείνος έφυγε προς το αντίπαλο καλάθι και… κάρφωσε τη μπάλα καταχειροκροτούμενος από συμπαίκτες κι αντιπάλους.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαδημητρόπουλος, Πασχάλη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 4-31, 10-54 (ημίχρονο), 14-63, 25-78.

ΠΛΟΗΓΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ (Βασ. Φαρούπος): Τριαντάφυλλος 3, Φαρούπος 16 (1), Μυζεκιάρι 2, Μπιζάς Γ., Βισκούλλι, Λασκαρίδης 4, Μπιζάς Παν.

ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (Χαρ. Πεταλωτής): Μαρκοζαννές, Γρηγοριάδης 24 (3), Γιοπαλάι, Σιγάλας 4, Στρίμπας 10 (2), Φωκιανός 6, Μαλολλάρι 13 (1), Μουρατίδης 10 (2), Χάλαρης 2, Διαμαντής 2, Βαζαίος 3 (1), Καβαλάρης 4.

vathmo efhvoi ESKK

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares