Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 10:21

Στην “ουδέτερη” Σύρο το φετινό Final4 των εφήβων της ΕΣΚ Κυκλάδων

Το κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Ερμούπολης “Δημήτριος Βικέλας” θα φιλοξενήσει το φετινό φάιναλ φορ του εφηβικού πρωταθλήματος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες του “SportCyclades” λόγω έλλειψης κατάλληλων δρομολογίων δεν υπάρχει έδρα που να βολεύει να συναντηθούν τα σωματεία των τεσσάρων νησιών που έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριο στην τελική φάση του θεσμού κι έτσι οι διοικούντες την Ένωση πήραν την απόφαση να γίνει σε ουδέτερη έδρα τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι τέσσερις αγώνες, οι δύο ημιτελικοί, ο μικρός και ο μεγάλος τελικός είναι 19 και 20 Μαρτίου με τον πρωταθλητή να αντιμετωπίζει στην προκριματική φάση των πανελλήνιων πρωταθλημάτων, τις αντίστοιχες ομάδες από τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη και τη Σάμο, κάτι που σημαίνει ότι αποφεύγουν αρχικά τους πρωταθλητές της ΕΣΚΑΗ (Πάτρα- Ηλεία) όπως είχαμε αναφέρει σε παλαιότερο δημοσίευμα.

Οι τέσσερις ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στο φάιναλ φορ είναι ο ΑΟ Άνδρου και ο Περιστεριώνας Τήνου από τον Α΄ όμιλο και ο ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” και η ΑΕ Σαντορίνης από τον Β΄ όμιλο. Τα οριστικά ζευγάρια των ημιτελικών θα γίνουν γνωστά μετά την αναμέτρηση του ΑΠΑΣ με την ΑΕΣ που θα κρίνει την πρώτη θέση στον Β’ όμιλο.

Σε ό,τι αφορά τις έδρες των φάιναλ φορ των κορασίδων και των παίδων όλα είναι ανοικτά, αφού άπαντες περιμένουν μήπως μπουν έκτακτα δρομολόγια, γιατί υπάρχει κι εδώ το ίδιο πρόβλημα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares