Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 15:48

“Σφράγισαν” το εισιτήριο για το f-4 οι έφηβοι της ΑΕ Σαντορίνης και παίζουν την πρωτιά με ΑΠΑΣ Νάξου

Την πρόκρισή της στο φάιναλ φορ του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων εξασφάλισε και μαθηματικά η ΑΕ Σαντορίνης.

Η θηραϊκή ομάδα επικράτησε με σκορ 64-45 του ΑΟ Πάρου το πρωί της Κυριακής 6 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο του “ΔΑΠΠΟΣ” και πλέον οι νεαροί αθλητές του Χάρη Πεταλωτή θα… κυνηγήσουν την πρωτιά στον Β’ όμιλο στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον πρωτοπόρο και συνάμα αήττητο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης”.

Εκεί, που το σωματείο του νησιού της Αριάδνης με “όπλο” την έδρα του θα φροντίσει να υπερασπιστεί το +4 της νίκης (73-77) του πρώτου γύρου , που είχε πάρει στις 4 Δεκεμβρίου στην Σαντορίνη, ενώ με νίκη +5 πόντων την πρωτιά θα πάρει η ΑΕΣ και θα είναι εκείνη που θα αντιμετωπίσει στον έναν εκ των δύο ημιτελικών τον δεύτερο του Β’ ομίλου, τον Περιστεριώνα Τήνου  με τον ΑΠΑΣ να κοντράρεται εναντίον του ΑΟ Άνδρου.

Στα του κυριακάτικου ματς, νευρικά μπήκαν στο παρκέ οι γηπεδούχοι γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον οι παίκτες του Θοδωρή Καζακίδη. Οι Παριανοί, χωρίς κλασικό πλέι μέικερ, αφού ο αρχηγός τους, ο Γιάννης Αλιπράντης απουσίαζε λόγω τραυματισμού, βρήκαν διαδρόμους προς το αντίπαλο καλάθι, είχαν ευστοχία στα σουτ τους και με πολύ καλή άμυνα προηγήθηκαν με +11 (26-37) στο πρώτο ημίχρονο.

Το σκηνικό άλλαξε άρδην με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου. Με ένα σερί 19-0 οι “κυανέρυθροι” ξέφυγαν στο σκορ. Έκλεισαν τα ατού του ΑΟΠ, περιόρισαν επιθετικά τον Αλέξανδρο Θωμόπουλο, μπήκαν τα σουτ από μακρινή απόσταση και με αιχμή του δόρατος τον Κωστή Μαλολλάρι (19π.), τον Ιορδάνη Γρηγοριάδη (15π.) και τον Χαράλαμπο Μουρατίδη (9π.) ξέφυγαν στο σκορ και έφτασαν στη νίκη που τους χάρισε το εισιτήριο για την τελική φάση.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαδημητρόπουλος, Γαβαλάς.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-14, 26-37 (ημίχρονο), 48-42, 64-45.

ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (Χαρ. Πεταλωτής): Διαμαντής 3 (1), Γρηγοριάδης 15 (2), Γκιοπαλάι, Σιγάλας, Στρίμπας 3 (1), Φωκιανός 6 (2), Μαλολλάρι 19 (2), Μουρατίδης 9 (3), Χάλαρης, Φύτρος Κ., Καβαλλάρης 9, Φύτρος Η.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Θοδ. Καζακίδης): Ευαγγέλου, Λυμαράκης 2, Σιφναίος, Ανδρεαδάκης 6, Θωμόπουλος 22 (2), Σκιαδάς 3 (1), Τριβυζάς, Βλάσι 7 (1), Ρίνι 5, Παντελαίος.

vathmo B EFHVOI

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares