Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 20:11

Το βάρος στις μικρές ηλικίες από Λιόλιο στη συνάντηση με τους προέδρους των Ενώσεων

Αρκετά και ενδιαφέροντα ειπώθηκαν στην σημερινή (15/3) συνάντηση που είχε ο Βαγγέλης Λιόλιος με τους εκάστοτε προέδρους των τοπικών Ενώσεων.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο ραντεβού που είχε το πρωί της Τρίτης στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Μαρούσι υποδέχθηκε τους προέδρους των τοπικών Ενώσεων, όχι για λόγους γνωριμίας, αλλά ουσίας.

Σε μία συνάντηση που διήρκησε σχεδόν 4,5 ώρες ο Λιόλιος ενημερώθηκε για τα προβλήματα που έχουν προκύψει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, άκουσε τις προτάσεις που είχαν να παρουσιάσουν οι εκπρόσωποι των Ενώσεων, ενώ αναφέρθηκε και σε κάποιες καινοτομίες που θα ισχύσουν από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Λιόλιος ενημέρωσε πως άμεσα θα δημιουργηθεί ηλεκτρονική πλατφόρμα όλων των αθλητών και αθλητριών των Ενώσεων από την μικρότερη κατηγορία έως την μεγαλύτερη, η οποία θα έχει τα στοιχεία τους από την αρχή της ενασχόλησής τους με το άθλημα μέχρι τη στιγμή που θα αποφασίσουν να… κρεμάσουν τη φανέλα τους.Παράλληλα, τόνισε πως θα δοθεί έμφαση στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα των λεγόμενων κατηγοριών, παμπαίδες, παγκορασίδες, μίνι αγόρια-μίνι κορίτσια με δημιουργία τουρνουά χωρίς να κρατιούνται πόντοι και αυτά θα ξεκινούν μαζί με τα υπόλοιπα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Από νωρίς…

Ανάμεσα στα πολλά θέματα που ανέπτυξε, ξεκαθάρισε πως η ΕΟΚ θα αναλάβει εξολοκλήρου τα έξοδα των διαιτητών και κριτών σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις τους και τις διαμονές τους.

Το παρόν, όπως προαναφέραμε στο χθεσινό δημοσίευμα του “SportCyclades” έδωσε και ο Γιώργος Ονάσογλου. Ο πρόεδρος της ΕΣΚ Κυκλάδων αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν στο τοπικό μπάσκετ. Ένα εξ αυτών είναι οι μετακινήσεις των ομάδων, αφού δεν υπάρχουν δρομολόγια πλοίων κυρίως τους χειμερινούς μήνες κι έτσι πολλές ομάδες να μην μπορούν να ταξιδέψουν για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις, ενώ υπάρχει και υψηλό κόστος στις μετακινήσεις. Η απάντηση του προέδρου της ΕΟΚ ήταν πως υπάρχει ένα σχέδιο έξτρα χρηματοδότησης των νησιωτικών περιοχών για θέματα μετακινήσεων κλπ… Μένει λοιπόν να δούμε στην πράξη τα λόγια του…

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares