Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022 23:45

“Διπλό” στην Νάξο επί του ΑΠΑΣ τα μίνι αγόρια του ΑΟ Πάρου

Με το ροζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές του έφυγε από τη Νάξο ο ΑΟ Πάρου. Οι “κυανόλευκοι” επικράτησαν με σκορ 27-45 του ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” για το πρωτάθλημα των μίνι αγοριών της ΕΣΚ Κυκλάδων και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη για τη φετινή σεζόν.

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο “Δημήτριος Περιστεράκης” με τους νεαρούς αθλητές των δύο ομάδων να παίζουν όμορφο μπάσκετ και να το χαίρονται νικητές και ηττημένοι. Βέβαια, το τελικό αποτέλεσμα σε αυτές τις ηλικίες δεν έχει την παραμικρή σημασία. Αυτό που μετράει σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι η καρδιά, η αγάπη και το πάθος που έχεις για το μπάσκετ και γενικότερα για τον αθλητισμό.

Παρόλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές των δύο ομάδων, τον Θέμη Γαρδίκη και τον Χρήστο Βαγιόπουλο για το έργο τους, στους νεαρούς αθλητές για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητά τους και πάνω από όλα στους γονείς αυτών των παιδιών που μαζί με τις αρχές, τις αξίες και το ήθος που τους δίνουν, θα συνεχίσουν τον καλό τους αγώνα.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 8-6, 10-17 (ημίχρονο), 16-33, 27-45.

ΑΠΑΣ ΝΑΞΟΥ “ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ” (Θ. Γαρδίκης): Ψαρράς 6, Γιαννάκης, Ονάσογλου 7, Πισιώτης, Κιουλάφης, Μπανακάκης 4, Χωριανόπουλος 4, Κουτρούλης, Σατρατζέμης, Ανευλαβής, Λιαγκρής 6, Κατσούρης.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Χρ. Βαγιόπουλος): Ακάλεστος 7, Μπιλίρης 5, Καλατζής, Αραβαντινός 13, Τρεπολιτσιώτης 2, Σκιαδάς 10, Βλάσι 6, Παπαδόπουλος, Κακολύρης 2, Ακάλεστος.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares