Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 19:25

ΑΕ Σαντορίνης: Υπερηφάνεια για την Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης

Περηφάνεια για την Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης δηλώνει η ΑΕ Σαντορίνης που στηρίζει έμπρακτα την δράση.

Με αφορμή της βράβευσης της Τράπεζας Αίματος του νησιού, η ΑΕΣ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Στον αγώνα της αιμοδοσίας κερδίζει η ζωή!

Είμαστε υπερήφανοι που από την αρχή της χρονιάς επιλέξαμε να υποστηρίξουμε την τράπεζα αίματος Σαντορίνης, εχοντας ως κεντρικό μήνυμα στην εμφάνιση της ομαδας μας “10 λεπτά από το χρόνο σου αρκούν” “ γίνε εθελοντής αιμοδότης” προσπαθώντας με το δικο μας λιθαράκι να βοηθήσουμε στο τεράστιο έργο που συμβάλει σε ολόκληρο το κόσμο!

Η Ακαδημία Αθηνών βράβευσε τη Σαντορίνη για την προσφορά της στην εθελοντική αιμοδοσία.

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022, παρουσία του Προεδρείου της Ακαδημίας Αθηνών, στα πλαίσια της Πανηγυρικής Συνεδρίας της Ακαδημίας Αθηνών για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, ο Γενικός Γραμματέας της Ακαδημίας κ. Χρήστος Ζερεφός παρέδωσε τις τιμητικές διακρίσεις, για το έτος 2021.

Ανάμεσα στους διακριθέντες ήταν και η Σαντορίνη για την πολύχρονη προσφορά του νησιού εδώ και 30 χρόνια στην εθελοντική αιμοδοσία.

Η τιμητική διάκριση αυτή ανήκει αποκλειστικά στους εθελοντές αιμοδότες, τους στυλοβάτες αυτής της εθελοντικής προσπάθειας.

Η εκδήλωση μαγνητοσκοπήθηκε για να μεταδοθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 24 Μαρτίου το απόγευμα στις 6.00 μ.μ μέσω του παρακάτω συνδέσμου

Μπράβο Σαντορίνη!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares