Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 16:07

Μιχάλης Βερβαινιώτης: Χρειάζεται η Νάξος ένα ακόμη κλειστό, ή ένα προπονητήριο

Στην κορυφή του κυκλαδίτικου μπάσκετ παρέμεινε για ακόμη μία χρονιά ο ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”. Η εφηβική ομάδα του νησιού της Αριάδνης επικράτησε της αξιόμαχης ΑΕ Σαντορίνης (71-69) στον μεγάλο τελικό της περασμένης Κυριακής και πλέον ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την Αθήνα όπου από τις 16 έως τις 20 Απριλίου θα συμμετάσχει στην προκριματική φάση με τον νικητή του ομίλου να προκρίνεται στο Final-8.

Πρωτεργάτης αυτής της επιτυχίας ο προπονητής Μιχάλης Βερβαινιώτης, ο οποίος αντικατέστησε επάξια τον Παναγιώτη Αθανασιάδη στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του συλλόγου. Μία ημέρα μετά τον αρχηγό του ΑΠΑΣ, τον Διονύση Δόκλη που παραχώρησε συνέντευξη στο “SportCyclades” ήταν η σειρά του Βερβαινιώτη να μιλήσει για την επιτυχία αυτή, μιλώντας στην εκπομπή «Τα παιδία παίζει» με τον Αργύρη Παγαρτάνη στον “αέρα” του ΕΟΚ WebRadio.

Παράλληλα έθιξε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Νάξος, την ύπαρξη ενός δεύτερου κλειστού γυμναστηρίου, ή ακόμη ενός προπονητηρίου κάτι που είχε επισημάνει και παλιότερα όντας ως παίκτης του Πανναξιακού ΑΟΝ, ο νυν καλαθοσφαιριστής του ΑΠΑΣ, ο Σπύρος Μάκαρης στο σάιτ μας .

Αναφερόμενος, στον τελικό με την ΑΕ Σαντορίνης: «Ήμασταν επί τρία δεκάλεπτα πίσω, αλλά καταφέραμε  και περάσαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο μπροστά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη στο τέλος. Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, αρκετά συναρπαστικό και ελπίζω όσοι το είδαν να το ευχαριστήθηκαν. Αυτός είναι ο δεύτερος συνεχόμενος τίτλος για την ομάδα μας».

Για την ομάδα του, τον ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” δήλωσε: «Οι συνθήκες στην ομάδα είναι αρκετά καλές, εξαιρουμένου του γηπεδικού θέματος. Η διοίκηση είναι κοντά στις υποδομές και ευελπιστούμε μέσα απ’ την δουλειά μας να βγάλουμε κάποιους παίκτες να στελεχώσουν την ομάδα που αγωνίζεται στη Β’ εθνική. Οι δυσκολίες όπως και σε κάθε εποχή είναι αρκετές, με μεταφορές, καιρό, γήπεδο. Αλλά προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορεί να γίνει».

Τέλος, ερωτηθείς για την απουσία γηπέδων στη Νάξο τόνισε: «Στη Νάξο υπάρχει μόνο ένα γήπεδο κλειστό, το οποίο φιλοξενεί την ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού, την ομάδα μας της Β’ εθνικής, όλες τις υπόλοιπες τοπικές ομάδες και μαζί όλα τα τμήματα υποδομών. Τον περισσότερο καιρό το εφηβικό μας τμήμα προπονείται σε ανοιχτά γήπεδα προπόνηση. Χρειαζόμαστε ένα γήπεδο, ή ένα προπονητήριο έστω. Δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα, χρειάζεται βούληση».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares