Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 15:27

Στην Μύκονο η “καρδιά” των κορασίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων

Στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, στο “νησί των ανέμων”, στη Μύκονο θα “χτυπήσει” το προσεχές σαββατοκύριακο (2,3/4) η “καρδιά” των κορασίδων.

Κι αυτό γιατί θα διεξαχθεί το  φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος, οπότε την Κυριακή θα αναδειχθεί η ομάδα που τα κορίτσια της θα κόψουν πρώτες το νήμα, θα γίνουν βασίλισσες των Κυκλάδων και θα εκπροσωπήσουν την ΕΣΚΚ, στην προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Το κλειστό γυμναστήριο “Παναγιώτας Χανιώτη” θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά τέτοια διοργάνωση και θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί τις τέσσερις καλύτερες φετινές ομάδες της κατηγορίας. Τον οικοδεσπότη ΑΟ Μυκόνου, τον κάτοχο του περυσινού τίτλου ΑΟ Άνδρου και τις γνώριμες από τις αναμετρήσεις τους στον Β’ όμιλο, τον ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” και τον ΑΟ Πάρου.

ao androu korasides

Στις 3:30 μ.μ., στον πρώτο ημιτελικό, ο κάτοχος του περυσινού τίτλου ο ΑΟ Άνδρου που θα επιδιώξει να διατηρήσει τα σκήπτρα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τερμάτισε στην πρώτη θέση του Α’ ομίλου θα αντιμετωπίσει, τον αξιόμαχο ΑΟ Πάρου που πήρε τη 2η θέση του Β’ ομίλου.

korasides naxos

Τρεις ώρες αργότερα και δη στις 6:30 μ.μ., στον δεύτερο ημιτελικό,  ο δεύτερος του Α’ ομίλου και φιλόδοξος φέτος, ο ΑΟ Μυκόνου για πρώτη φορά στην ιστορία στην τελική φάση θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο  του Β’ ομίλου και φιλόδοξο, τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, που πήρε την πρωτιά στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με τη νίκη του επί του ΑΟ Πάρου στο ΔΑΚ Νάξου.

KORASIDES 2021 2022

Οι νεαρές αθλήτριες των Κυριάκου Μουστάκα, Μιχάλη Βερβαινιώτη, Άγγελου Τσάμη και Γιώργου Καραμούζη, Γιώργου Ζαμπακόλα εμφανίζονται έτοιμες για τις αναμετρήσεις αυτές. Φαβορί σίγουρα δεν υπάρχουν, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Όλα είναι έτοιμα λοιπόν για το πρώτο τζάμπολ των ημιτελικών μία εβδομάδα μετά το φάιναλ φορ των εφήβων που πραγματοποιήθηκε στην Σύρο.

mykonos KORASIDES

Όπως είναι γνωστό η πρωταθλήτρια ομάδα των Κυκλάδων θα πάρει μέρος στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος από 13 έως 15 Μαΐου στην Αθήνα, όπου θα αντιμετωπίσει στο Δ’ όμιλο τις αντίστοιχες ομάδες της Κρήτης (ΕΚΑΣΚ), της ΤΕ Δωδεκανήσων και της ΤΕ Σάμου για μία θέση στο Final-8.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (ΣΑΒΒΑΤΟ 2/4):

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ “ Παναγιώτας Χανιώτη” (3:30 μ.μ.): ΑΟ Άνδρου – ΑΟ Πάρου.

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ “ Παναγιώτας Χανιώτη ” (6:30 μ.μ.): ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” – ΑΟ Μυκόνου.

ΤΕΛΙΚΟΙ (ΚΥΡΙΑΚΗ 3/4):

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ “ Παναγιώτας Χανιώτη” (9:30 π.μ.): ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ “ Παναγιώτας Χανιώτη” (12:00μ.): ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ  
afisa korasides 1

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares