Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 22:28

Νίκησαν τον Πανναξιακό ΑΟΚ κι ετοιμάζουν βαλίτσες για το F4 οι παίδες της ΑΕ Σαντορίνης

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η ΑΕ Σαντορίνης στη φάση των ομίλων του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Η θηραϊκή ομάδα επικράτησε με σκορ 40-66 του Πανναξιακού ΑΟΚ το βράδυ του Σαββάτου 9 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης” και πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για την Πάρο, όπου θα διεξαχθεί το φετινό φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

Με τη νίκη αυτή, οι περυσινοί πρωταθλητές στην κατηγορία παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Β’ ομίλου, έφτασαν τους 14 βαθμούς, ωστόσο όπως όλα δείχνουν την πρώτη θέση θα καπαρώσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο ΑΟ Πάρου που μπορεί να έχει δύο ματς λιγότερα (σ.σ. το πρώτο το δίνει την Κυριακή 10/4 με αντίπαλο τον ΑΠΑΣ Νάξου), αλλά υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με την ΑΕΣ.

Στα του σαββατιάτικου ματς, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ οι νεαροί αθλητές του Χάρη Πεταλωτή ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα κι έφτασαν δίκαια στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Ο προπονητής των “κυανέρυθρων” έδωσε ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες στο παιχνίδι, οι οποίοι το χάρηκαν, ενώ χρησιμοποίησε και αθλητές μικρότερης ηλικίας που είχε στη διάθεσή του. Από την άλλη πλευρά, το αξιόμαχο σύνολο του Γιάννη Καραγκιολίδη, ο οποίος έδωσε χρόνο συμμετοχής κι εκείνος από την πλευρά του σε όλους τους παίκτες του, προσπάθησε, πάλεψε το παιχνίδι και γενικά έδειξε αγωνιστική διάθεση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλαβρός.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 4-20, 22-30 (ημίχρονο), 30-54, 40-66.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ (Ιωαν. Καραγκιολίδης): Τσακωνιάτης, Λιανός, Γεωργακόπουλος 4, Κουλλάου, Δρυς 19, Βερύκκοκος, Σοφικίτης 2, Μαργαρίτης 15 (1), Κονδύλης.

ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (Χαρ. Πεταλωτής): Κουρπέτης 2, Τζέλλος 4, Γκίνος 6, Φύτρος Ηλ. 8, Μαρκοζαννές 10 (2), Στρίμπας, Ψυρούκης 8, Χάλαρης 6, Γεωργιάδης 3, Μέμα 6, Βαζαίος 13 (1).

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares