Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 14:00

Γιώργος Σκόρδος: Μόνο υπερηφάνεια για τον ΑΟ Μυκόνου

Ο ΑΟ Μυκόνου... μεγάλωσε! Η επιβλητική νίκη (61-84) επί της Πεύκης την περασμένη Κυριακή που έστεψε την ομάδα του νησιού των ανέμων πρωταθλήτρια στον 3ο όμιλο της Γ’ εθνικής, δίνει το δικαίωμα στους Μυκονιάτες να νιώθουν υπερήφανοι για την ΟΜΑΔΑΡΑ τους!

Οι αθλητές του Δημήτρη Μανωλιτσάκη ολοκλήρωσαν τις φετινές τους υποχρεώσεις αήττητοι στις 20 αναμετρήσεις που έδωσαν, πήραν το εισιτήριο για την τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία μπάσκετ, έκαναν περήφανους όσους βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο των βορείων προαστίων της Αττικής στις 10 Απριλίου, αλλά και όσους αγαπάνε και στηρίζουν αυτή την ομάδα!

Ένας εξ αυτών, ο Γιώργος Σκόρδος. “Πιστός στρατιώτης” τα τελευταία χρόνια στην Μύκονο, ο έμπειρος τεχνικός που διετέλεσε και πρώτος προπονητής του ανδρικού τμήματος από το 1997 έως τη σεζόν 2018-19 κι έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στα μικρά παιδιά αυτό που αγαπάει και άπαντες στο νησί και στις Κυκλάδες γενικότερα το αναγνωρίζουν. 

2e171a81ed5352a4c9707c0e671f86ec_XL.jpg
Τα τρία τελευταία χρόνια μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να έχουν πέσει στο ανδρικό τμήμα του ΑΟ Μυκόνου με την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ και τις ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει και συνεχίζονται να γίνονται, ωστόσο στον σύλλογο υπάρχει και… βάθος. Κι όπου “ βάθος” αναφερόμαστε στις υποδομές του σωματείου, εκεί που τα τελευταία χρόνια πραγματοποιείται πολύ καλό έργο και πρωτεργάτης αυτού, δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Σκόρδο.

E7727466-3067-4D84-A7BF-EE3157C10923-840x674.jpeg
«Είμαστε όλοι χαρούμενοι, η κατάκτηση του πρωταθλήματος με το ρεκόρ των 20 νικών και ο τίτλος του αήττητου πρωταθλητή μας κάνει και περήφανους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σκόρδος στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας, τον Ιωάννη Νοταρά μία ημέρα μετά τον θρίαμβο της κυκλαδίτικης ομάδας και πρόσθεσε: «Στο μπάσκετ πρωταγωνιστές είναι οι παίχτες και ο ΑΟ Μυκόνου είχε τους καλύτερους πρωταγωνιστές της Γ’ εθνικής κατηγορίας. Παίκτες μεγάλης αξίας με πολλές εμπειρίες από τα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, οι οποίοι είχαν και εξαιρετικούς συμπαίκτες. Η σωστή διαχείριση της ομάδας, αλλά και η βελτίωση κάποιων χαρακτηριστικών της από τον κόουτς Μανωλιτσάκη μας επιβεβαίωναν κάθε εβδομάδα αυτό που όλοι γνωρίζαμε ότι θα παίρναμε το πρωτάθλημα αήττητοι».

Αναφερόμενος στους λεγόμενους αφανής ήρωες, σε εκείνους που κάνουν τα πάντα ώστε να λειτουργούν τα πάντα άψογα και να έρχονται οι επιτυχίες, τους διοικούντες τον σύλλογο, ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας των “θαλασσί”, τόνισε: «Οι άνθρωποι της διοίκησης, οι οποίοι θεωρώ ήταν και συνεχίζουν να είναι συνθετικοί, δημιουργικοί δίνοντάς πάντα λύσεις και ώθηση στην ομάδα τα κατάφεραν προφανώς με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίσης, να συνεχιστεί το ενδιαφέρον, η αγάπη και η στήριξη του κόσμου για αυτή την ομάδα».

453B3B1E-9A09-4C2E-AD09-35FEEE629E43-400x300.jpeg

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares