Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 20:12

Στη μάχη του πανελληνίου οι πρωταθλητές Κυκλάδων, οι έφηβοι του ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”

Κάτοικοι Αθηνών θα γίνουν θα γίνουν για το τριήμερο (15-17/4) οι έφηβοι του ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”.

Το αγωνιστικό τμήμα υποδομής του συλλόγου του νησιού της Αριάδνης θα εκπροσωπήσει τις Κυκλάδες, ως πρωταθλητής στην κατηγορία του στον Δ΄ όμιλο της προκριματικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος.

εικόνα Viber 2022 04 14 19 23 49 791

Η αποστολή με επικεφαλής τον προπονητή του τμήματος, τον Μιχάλη Βερβαινιώτη αναχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης με το επιβατηγό πλοίο “Blue Star Delos” προκειμένου να ταξιδέψει προς στο λιμάνι του Πειραιά (βλ. φώτο) κι από εκεί να μεταβεί στο ξενοδοχείο το οποίο θα διαμείνει κοντά στο κέντρο της Αθήνας.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

papanikolaou

Μοναδικός απόντας από τα παιχνίδια που θα δώσει ο ΑΠΑΣ, θα είναι ο τραυματίας Προμηθέας Παπανικολάου. Ο νεαρός άσος, ο οποίος υπέστη εξάρθρωση της αριστερής ωμοπλάτης στον ημιτελικό του φάιναλ φορ κόντρα στον Περιστεριώνα ταξιδεύει κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή, ωστόσο δεν θα είναι στη διάθεση του Βερβαινιώτη για τα παιχνίδια με ΓΑΣ Ιάλυσο, ΟΑΑ Ηράκλειο και Αναγέννηση Σάμου.

Έτσι, ο έμπειρος τεχνικός θα στηριχθεί στους εξής αθλητές: Νίκος Κούρτης, Διονύσης Δόκλης, Στέλιος Τριαντάφυλλος, Μιχάλης Βερώνης, Βασίλης Μανδηλαράς, Άγγελος Χιλάι, Γιούερς Σεϊντίνι, Άγγελος Ροδέ, Μανώλης Λιανόπουλος, Άμελ Γκιόργκα και Ηλίας Φραγκίσκος.  

ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΕΡΒΑΙΝΙΩΤΗΣ: ΠΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ

vervai

Πρώτο παιχνίδι για τους περυσινούς πρωταθλητές Αιγαίου που έφτασαν στις έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδος είναι αυτό με αντίπαλο τον πρωταθλητή της ΤΕ Δωδεκανήσου, τον ΓΑΣ Ιάλυσο την Πέμπτη 15 Απριλίου στις 9:30 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Δάφνης “Μιχάλης Μουρούτσος” και θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους.

«Όλες οι ομάδες έχουν 25% πιθανότητες για την πρόκριση», δήλωσε χαρακτηριστικά στο “SportCyclades” ο Μιχάλης Βερβαινιώτης λίγο πριν επιβιβαστεί η αποστολή στο καράβι και αναχωρήσει για το ταξίδι της στο λιμάνι του Πειραιά και πρόσθεσε: «Δεν μας αγχώνει το γεγονός ότι είμαστε οι περυσινοί πρωταθλητές Αιγαίου. Θα πάμε να διεκδικήσουμε, όπως κάναμε όλη τη χρονιά, όλα τα παιχνίδια και θα κυνηγήσουμε χωρίς πίεση ό,τι μας αξίζει».

Η συμμετοχή σε προκριματική φάση πανελληνίου πρωταθλήματος ως πρώτος προπονητής δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον Βεβαινιώτη. Κι αυτό διότι έχει δώσει το παρόν έξι συνεχόμενες φορές, από το 2010 έως το 2016, ως πρώτος προπονητής των τμημάτων των νεάνιδων και των κορασίδων της Άμιλλας Τρίπολης.

Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (15/04):
(19:30): Ο.Α.Α. Ηράκλειο- Αναγέννηση Σάμου
(Λεβεντάκος- Ευφραιμίδης), (21:30): Γ.Α.Σ. Ιάλυσος- Φανάρια Νάξου
(Τεφτίκης- Αδαμόπουλος).

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (16/04): (12:30): Αναγέννηση Σάμου- Γ.Α.Σ. Ιάλυσος
(Ναστούλης- Πετράκης Ι.), (14:30): Φανάρια Νάξου- Ο.Α.Α. Ηράκλειο
(Τηγάνης- Μπιστιντζάνος).

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (17/04): (12:30): Αναγέννηση Σάμου- Φανάρια Νάξου
(Κοντογιάννης- Δημουλάς), (14:30): Γ.Α.Σ. Ιάλυσος- Ο.Α.Α. Ηράκλειο
(Καλογριάς- Βάγγαλης).

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

kriti

Στο Ηράκλειο θα διεξαχθεί η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Η Κρήτη θα φιλοξενήσει μία ακόμη στέψη φέτος. Ο πρωταθλητής εφήβων θα αναδειχθεί στο Ηράκλειο, το οποίο θα διοργανώσει την τελική φάση του 49ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 26 Απριλίου ως την 1η Μαΐου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares