Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 11:51

Ελένη Κοντιζά: «Τα λόγια είναι περιττά όταν η ιστορία γράφει 20 στα 20»

Η Εντεταλμένη Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Ελένη Κοντιζά με προσωπική της ανάρτηση έδωσε συγχαρητήρια στην ανδρική ομάδα μπάσκετ για την κατάκτηση της 1ης θέσης του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής καθώς και για την άνοδο στη Β' Εθνική.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Είναι στιγμές που μένουν για πάντα στη μνήμη σου, σε κάνουν πραγματικά υπερήφανο και σου υπενθυμίζουν πόσο σημαντικό είναι να προσπαθείς πάντα για το καλύτερο. Όταν μια παρέα νεαρών ξεκινούσε πριν από περίπου μία δεκαετία γεμάτη όρεξη κι αγάπη για το μπάσκετ να φτιάχνει ομάδες, να προπονείται και να ελπίζει κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει, αν βρει τον κατάλληλο χώρο και διοίκηση που θα πιστέψει στο όραμα της. Κάποιοι από αυτούς σήμερα ως παίκτες στέφθηκαν πρωταθλητές της Γ' Εθνικής κι άλλοι ευτυχισμένοι αρωγοί της όλης προσπάθειας από την πλευρά διοικητικών πόστων, μαζί με ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό και έμπρακτα το δείχνουν.
Τα λόγια είναι περιττά όταν η ιστορία γράφει 20 στα 20! Απόψε το μπάσκετ της Μυκόνου ανέβηκε στον 7ο ουρανό και είναι σίγουρο ότι το μέλλον του ανήκει! Μπράβο παιδιά! Συνεχίστε έτσι. Είμαστε δίπλα σας!!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares