Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 23:29

Η ανέκδοτη ιστορία αεροδιακομιδής του Βαγγέλη Καράμπουλα

Μία ανέκδοτη ιστορία που δεν έγινε ποτέ είδηση, αλλά έχει τεράστιο ενδιαφέρον έστω και το άκουσμα της μετά από αρκετούς μήνες δημοσίευσε ο ΑΟ Μυκόνου στην επίσημη σελίδα του στο facebook.

Πρόκειται για μία περιπέτεια υγείας που έζησε ο Βαγγέλης Καράμπουλας, όταν ένα συνηθισμένο τζαρτζάρισμα στην προπόνηση αποδείχθηκε πιο σοβαρό από ότι έδειχνε στην αρχή με αποτέλεσμα να χρειαστεί διακομιδή του αθλητή στο νοσοκομείο της Σύρου.

Δείτε την περιγραφή: 

Ανέκδοτες Ιστορίες -μη- μπασκετικής
Μυκονιατικης τρέλας
ΜΥΚΟΝΟΣ 2021/22
PART 2
———-
Αυτή την Μεγαλη Εβδομάδα

  • μερες “επανασυλλογής”-


θα σας παρουσιασουμε 5 ιστορίες

  • μειζονος ή οχι σημασίας - ενδεικτικές


μιας απιθανης και απιστευτης χρονιάς
που αν και δεν μας άφησε σε «χλωρο» κλαρί,
παικτες,προπονητης και διοικηση την εφεραν εις περας με το γνωστό μοναδικο της επίτευγμα.
————
«Ιανουαριος 2022»
Το πρωτάθλημα έχει διακοπεί για 2 εβδομαδες λογω πανδημίας και η πολυαναμενομενη τελευταία αγωνιστική του Ά Γύρου με την ομαδα της Πεύκης-εντός έδρας - εχει μεταφερθεί την 23/1.
—————
Πεντε μολις ημερες πριν τον αγώνα,μία ακομα προπονηση εχει τελειώσει και ολα βαινουν ομαλα. Οχι ομως για τον Vaggelis Karampoulas .

Σε μια ανυποπτη φαση ενας συμπαικτης του εχασε την ισορροπια του και επεσε πανω του χωρις ιδιαιτερη ορμη. Ότι συνεβη στην συνεχεια ηταν μαλλον αδιανοητο εκείνη την στιγμη.

Οι προληπτικες εξετασεις στο Κεντρο Υγειας Μυκονου εδειξαν μικρή ρήξη νεφρου(!) και η αρχικη νοσηλεία στην Μυκονο μεσα σε λιγες ωρες εγινε αεροδιακομιδή στο Νοσοκομειο της Συρου το ιδιο βραδυ τα ξημερωματα.
————-
Ο Βαγγελης απεφυγε τα χειροτερα λογω της δυνατης κρασης του και της αψογης αντιμετωπισης που ειχε απο τα νοσηλευτικα ιδρυματα σε Μυκονο και Σύρο,επιστρέφοντας στο νησι μια εβδομαδα μετα και παρακολουθωντας μεσα απο το νοσοκομειο την νικη επι της Πευκης.

Θα επεστρεφε 1 μηνα αργοτερα-απολύτως υγιής μετα απο εξονυχιστικες εξετασεις-στις υποχρεωσεις του,πραγματοποιωντας στην συνεχεια και μια μνημειώδη εμφάνιση μέσα στην Κω.

Στο μεσοδιάστημα η ομαδα δεν απογοήτευσε κανέναν συνεχίζοντας την αήττητη πορεία της και χωρίς τον πρώτο σκόρερ της.
———-
Στον αθλητισμό τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο και τίποτα δεδομένο.
———-
Εκ μερους ΟΛΩΝ στην ομαδα ενα μεγαλο ευχαριστώ στην Προεδρο του Κεντρου Υγείας Ntina Sampsouni ολους τους επιβλεποντες υγειονομικους(γιατρους νοσηλευτες) καθώς και τον μοναδικό αρχιδιασωστη και μπασκετικο φίλο Markos Retsas για την αμεση και επαγγελματικη αντιμετωπιση και αυτου του συμβάντος.
———-
Βαγγελη δεν μπορεις να πεις…μεχρι και ελικοπτερο σου εβαλε αυτη η ομαδα για τις μετακινησεις σου…

«Παντα δυνατος»

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares