Δευτέρα, 02 Μαΐου 2022 18:18

Έκανε “σεφτέ” ο ΑΠΑΣ Νάξου στο γυναικείο της ΕΣΚΚ, επικράτησε του αξιόμαχου ΑΟ Πάρου

Την πρώτη τους νίκη πανηγύρισαν οι γυναίκες του ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”. Η ομάδα του νησιού της Αριάδνης έπειτα από πέντε ισάριθμες ήττες (δύο από ΑΟ Άνδρου και μία από Μαρπησσαϊκό, ΑΟ Πάρου και Πανναξιακό ΑΟΚ) το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Μαΐου πήρε το πρώτο της ροζ φύλλο αγώνα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο επικρατώντας στο κλειστό γυμναστήριο “Δημήτριος Περιστεράκης” του ΑΟ Πάρου με σκορ 56-46 για το πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

DSC 0118

Με εξαίρεση το δεύτερο δεκάλεπτο, που το επιμέρους σκορ ήταν 1-4, το παιχνίδι καθ' όλη την διάρκεια του ήταν αμφίρροπο και πραγματικά κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πιο συγκεκριμένα, στα τελευταία τέσσερα λεπτά της αναμέτρησης χάρη στα εύστοχα σουτ που επιχείρησαν οι αθλήτριες του Μιχάλη Βερβαινιώτη.

Παράλληλα, σε εκείνο το χρονικό σημείο οι Ναξιώτισσες έκλεψαν την μπάλα αρκετές φορές, διατήρησαν τα ηνία στο σκορ, αύξησαν την διαφορά και την κράτησαν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού υποχρεώνοντας τις Παριανές του Γιώργου Καραμούζη στην τέταρτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα μετά τις δύο φορές από τον ΑΟ Άνδρου και τη μία από Πανναξιακό ΑΟΚ.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ο ΑΟΠ παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίας φτάνοντας τους 8 βαθμούς, δύο πίσω από τον δεύτερο ΑΟ Άνδρου (10β.), ενώ ο ΑΠΑΣ Νάξου βρίσκεται στην 4η θέση έχοντας 7 βαθμούς, τρεις παραπάνω από τον Μαρπησσαϊκό (4β.) που θα αντιμετωπίσει την επόμενη εβδομάδα τον ΑΟ Άνδρου σε δύο αγώνες (Τήνο και Πάρο).

DSC 0124

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σαμοθράκης, Καλαβρός.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-15, 17-19 (ημίχρονο), 34-33, 56-46.

ΑΠΑΣ ΝΑΞΟΥ “ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ” (Μιχ. Βερβαινιώτης): Πιτταρά, Κωστούλα 2, Γιαννακοπούλου 10, Γρατσία, Χουζούρη Καλ. 19 (2), Πουλάι 2, Ζευγώλη, Κρητικού 15, Μαθιάσου 6, Βελιανίτη, Κορρέ 2.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Γ. Καραμούζης): Κοττίκα 10, Ακάλεστου, Ρούσσου, Αποστολοπούλου 3 (1), Βιώνη 20, Καραντάκη Βασ. 2, Καραντάκη Νικ. 2, Συριανού, Οικονόμου, Πετροπούλου 9 (1).

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares