Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 17:42

Εξετάζουν (και) την περίπτωση Βαγγέλη Ζιάγκου στον ΑΟ Μυκόνου

Ένα ακόμη μεγάλο όνομα από τον χώρο του ελληνικού μπάσκετ προστέθηκε στην λίστα, που αρχίζει και πάλι να μεγαλώνει, για την θέση του προπονητή στον ΑΟ Μυκόνου. 

Μία ημέρα μετά το δημοσίευμα του “SportCyclades” για την περίπτωση του Στέργιου Κουφού, ο Βαγγέλης Ζιάγκος είναι το νέο όνομα που εξετάζεται σοβαρά για τον πάγκο της ομάδας του νησιού των ανέμων. Ο γεννημένος στις 14 Μαρτίου του 1976, στα Ιωάννινα, σύμφωνα με όσα ακούγονται έντονα τις τελευταίες ώρες από τα μπασκετικά στέκια της Αθήνας προσεγγίστηκε από τους διοικούντες τον κυκλαδίτικο σύλλογο και η περίπτωσή του φαίνεται πως ενδιαφέρει αρκετά.

ziagos-rethymno-770x480.jpg

Αυτή τη στιγμή ο νέος τεχνικός της εθνικής Παίδων, εργάζεται στην ουγγρική Βάσας, την οποία τον περασμένο μήνα την οδήγησε στην κατάκτηση του Hepp Cup, σε βάρος της Χόνβεντ.

Πρόκειται για τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση για το κύπελλο στη χώρα, στην οποία συμμετέχουν όλες οι ομάδες που αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία (όπως η Βάσας), ή χαμηλότερα. Παρά το γεγονός μάλιστα πως η διαφορά στον προϋπολογισμό των δύο ομάδων είναι τεράστια, αφού η Χόνβεντ επιδοτείται κάθε χρόνο από το κράτος, η Βάσας έκανε την έκπληξη (δίχως μάλιστα να έχει ξένους αθλητές στο ρόστερ) και έφτασε σε μια μεγάλη επιτυχία.

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares