Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 23:16

Η νύφη Σταυρούλα Καραμιχάλη μιλάει για το γάμο της στο παρκέ του "Δημήτρης Περιστεράκης"

"... Ήταν μια απόφαση τελείως «τρελή» που βγήκε σε κάτι πάρα πολύ όμορφο. Ειλικρινά δεν περιμέναμε να πάρει τέτοια έκταση όλο αυτό"....

Αυτό, ανέφερε η Σταυρούλα Καραμιχάλη, το πρόσωπο της εβδομάδας για το ελληνικό μπάσκετ... Τι έκανε η Σταυρούλα; Πολύ απλά ήρθε εις γάμου κοινωνία με τον αγαπημένο της Τάσο Ντάβο. Που είναι το παράξενο; Μα το γεγονός ότι η τελετή συνέβη στο παρκέ του "Δημήτρης Περιστεράκης" στη Νάξο...

Το ζευγάρι, αμέσως μετά τον αγώνα ανάμεσα στον Πανναξιακό με τον ΑΠΑΣ τα Φανάρια (σ.σ. νικήτρια η ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΚ με 57-54) και την απονομή του Κυπέλλου στον Πρωταθλητή Πανναξιακό, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου και όπως μάλιστα ανέφερε ο γαμπρός "εεε ο αθλητισμός ενώνει, έτσι δεν λένε;" Εμείς ξέραμε ότι ο χρυσός το κάνει, αλλά πλέον αυτό γίνεται και στον Αθλητισμό... Το γάμο τέλεσε ο Αντιδήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κ. Κατσαράς, ενώ μετά το τέλος του, ο κόσμος πανηγυρίζοντας ευχήθηκε στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτον ! (σ.σ. να σημειώσουμε ότι η νύφη δεν τήρησε το έθιμο να πατήσει το γαμπρό...)...

Η Σταυρούλα Καραμιχάλη έκανε τη δική της παρέμβαση στην εκπομπή «Woman to woman» με την Εβίνα Μάλτση και την Μαριάννα Αξιοπούλου και μίλησε για το πώς έζησε η ίδια αυτήν τη στιγμή.

KATSARAS NEONYMFOI

Για το πώς κανονίστηκε αυτό το σκηνικό: «Αυτό το πράγμα κανονίστηκε απ’ το πουθενά. Ήμασταν 4 χρόνια σχεδόν με τον Τάσο, γνωριστήκαμε στο γήπεδο του Κορυδαλλού. Φέτος έπαιξα εγώ στη Νάξο, κάποια στιγμή χρειάστηκαν βοηθό προπονητή, ο Τάσος είναι προπονητής, οπότε ήρθε στην ομάδα. Η σχέση με τους ανθρώπους εκεί εξελίχτηκε σε κάτι τρομερό, ήταν φοβεροί σε όλα τα επίπεδα, οπότε στο τέλος της χρονιάς είπαμε να το επισφραγίσουμε ωραία. Όλο αυτό κανονίστηκε σε 2 εβδομάδες. Ήταν μια απόφαση τελείως «τρελή» που βγήκε σε κάτι πάρα πολύ όμορφο. Ειλικρινά δεν περιμέναμε να πάρει τέτοια έκταση όλο αυτό».

Για την αντίδραση των δικών της ανθρώπων μόλις έλαβαν την πρόσκληση: «Τα σχόλιο ήταν θετικά, γιατί μας ξέρουν και τους δύο, ξέρουν ότι τόσα χρόνια παίζουμε μπάσκετ, ξέρουν ότι γνωριστήκαμε σε γήπεδο, οπότε ήταν ωραίο, ολοκληρώθηκε ωραία».

Για το αν το ονειρευόταν από μικρή: «Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου κάτι τέτοιο. Είχα στο μυαλό μου ότι κάποια στιγμή θα παντρευτώ, αλλά μέχρι εκεί. Μάλιστα, ήμασταν στο καράβι πριν 2-3 εβδομάδες, πηγαίναμε να παίξουμε στην Τήνο και το συζητούσα με μία συμπαίκτριά μου αυτό το σκηνικό. Ρώτησα τον πρόεδρο που καθόταν δίπλα μου αν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αυτό το γεγονός και το ανέλαβε αυτός. Έγινε τελείως ξαφνικά».

Για την ομάδα: «Οι άνθρωποι κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες εδώ. Ήταν πολύ πρωτόγνωρη εμπειρία όλο αυτό με τα ταξίδια, οι άνθρωποι τα οργάνωναν όσο καλύτερα γινόταν και γενικά ο Τάσος είναι απ’ τα πιο υγιή μυαλά που έχω γνωρίσει στον αθλητισμό. Το επίπεδο είναι πιο χαμηλό, καμία σχέση με αυτό της Αθήνας, αλλά βλέπω ότι οι άνθρωποι έχουν περισσότερη όρεξη. Στην επαρχία, το πονάνε αυτό που κάνουν».

Για τα μπαράζ ανόδου στην Α2 κατηγορία: «Αφού φτάσαμε ως εδώ, εννοείται θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλω να πιστεύω ότι και τα κορίτσια θα είναι παρούσες όσες μπορούν. Είμαι αισιόδοξη. Βέβαια είναι και θέμα τύχης, με ποιους θα κληρωθείς, οι μέρες διεξαγωγής και τα λοιπά. Θα δούμε, μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί το θέλουμε πολύ όλοι».

Πηγή: naxospress.gr 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares