Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 16:10

Πρωταθλήτριες ΤΕ Σάμου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά οι γυναίκες του ΠΑΣ Ίκαρου

Για ακόμη μία χρονιά και συγκεκριμένα για τέταρτη συνεχόμενη, το γυναικείο πρωτάθλημα της ΤΕ Σάμου κατέληξε στα χέρια του ΠΑΣ Ίκαρου.

Η ομάδα του Νίκου Μαρκάκη επιβλήθηκε εκτός έδρας με σκορ 57-47 του ΑΕΣΣ Αθλέων και με 2-0 νίκες στους τελικούς στέφθηκε πρωταθλήτρια. Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο facebook: 

“Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες μας και στους προπονητές για την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε μια δύσκολη χρονιά... Μας έδειξαν ότι είναι εδώ ενωμένες και για 4η συνεχόμενη χρονιά κατακτούν τον τίτλο της Πρωταθλήτριας.... Κατέκτησαν την κούπα με 2-0 στις νίκες επί της ομάδας του ΑΘΛΕΩΝ... Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που είναι πάντα δίπλα μας.... Και όσους στηρίζουν την ομάδα!!!”.

ΔΙΑΙΤΗΤΈΣ: Βουδιώτης, Τζανής.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-16, 23-30 (ημίχρονο), 33-45, 47-57.

ΑΕΣΣ Αθλέων (Τζουραμάνης): Παπαπαναγιώτου, Κρητικού, Κοντάρα, Βουρλιώτη, Γουίκο , Χατζηκωνσταντή, Φωτάκη, Αναστασίου, Μπαλά, Μπούτου, Αποστόλου, Καραθανάση.
ΠΑΣ Ίκαρος: (Μαρκάκης) Φουντούλη, Τριπόδη, Μπραχιμάϊ, Περρή Μαγ., Τσαντέ, Παπαγεωργάκη, Σταυρινουδάκη, Τσίκνη, Περρή Αθ., Χαϊντούτη, Κοτσαμπά.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: samossport.blogspot.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares