Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 19:56

Ο Άρης Σύρου τη νίκη , ο Πανναξιακός το χαμόγελο

Απίστευτο σε εξέλιξη ματς σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο Νάξου , με τον Άρη Σύρου να παίρνει τεράστια νίκη , επιστρέφοντας από το -28, με σκορ 58-66 επί του Πανναξιακού , με τους γηπεδούχους όμως να χαμογελούν αφού κατάφεραν να κρατήσουν τη διαφορά κάτω από τους 13 πόντους με τους οποίους είχαν επιβληθεί των Συριανών στο παιχνιδι του 1ου Γύρου.

Έτσι οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή του Βαθμολογικού πίνακα , όμως ο Πανναξιακός με νίκη την επόμενη Κυριακή επί του ΑΟ Ερμούπολης σφραγίζει τον τίτλο του Πρωταθλητή Κυκλάδων.

Στο αγωνιστικό σκέλος , οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά καταφέρνοντας να πάρουν διψήφια διαφορά από νωρίς , καθώς οι φιλοξενούμενοι μπήκαν νωθροί και άχρωμοι μην έχοντας καθαρό μυαλό. Χαρακτηριστικό του Α΄Δεκαλέπτου ότι όλους τους πόντους των φιλοξενουμένων (8 όλους και όλους) σημείωσε .ο Βλάντο Πέτροβιτς.

Το δεκάλεπτο έκλεισε με σκορ 27-8 για τον Πανναξιακό ενώ η εικόνα δεν άλλαξε και στο Β' Δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους μάλιστα να φτάνουν τη διαφορά στην μέγιστη τιμή της (28 πόντοι) , 38-10 , περίπου στα μισά του Β' Δεκαλέπτου, δίνοντας την αίσθηση ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει.

DSC 0164

Οι φιλοξενούμενοι , 'ομως είχαν άλλη άποψη. "Τρέχοντας" ένα επί μέρους 12-5 κατάφεραν να ρίξουν τη διαφορά κάτω από τους 20 πόντους με τη λήξη του ημιχρόνου (43-22).

Ο Άρης μπήκε φουριόζος στην επανάληψη , δεν άφησε κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους , που θεώρησαν ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει και ροκάνιζαν συνεχώς τη διαφορά , για να φτάσουν σε απόσταση αναπνοής με τη λήξη του Γ' Δεκαλέπτου (53-51).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο έγινε πραγματική μάχη με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να υπερασπιστούν τη διαφορά των 13 πόντων και τους φιλοξενούμενους να πιέζουν για να φτάσουν στο όνειρο.

Η ομάδα της Σύρου κατάφερε να πάρει διαφορά που έφτασε και στους 9 πόντους , όμως οι παίχτες του Μάριου Ονάσογλου κατάφεραν να διατηρήσουν τη διαφορά κάτω από τους πόντους.

Τελικό σκορ 58-66 για την ομάδα της Σύρου με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν απογοητευμένοι από το παρκέ και τους γηπεδούχους να χαμογελούν καθώς κρατούν στο χέρι τους την υπόθεση τίτλος.

Πλέον, την επόμενη αγωνιστική ο Πανναξιακός με νίκη απέναντι στην Ερμούπολη στέφεται Πρωταθλητής Κυκλάδων.

Φύλλο αγώνα

Διαιτητές: Σαμοθράκης, Καλαβρός
Δεκάλεπτα : 27-8,43-22,53-51,58,66

Πανναξιακός (Ονάσογλου): Δέτσης, Βόμβας, Καλαβρός, Ατζαμόγλου 7(1), Σταθούλης 8(2), Μαγγιώρος 15(1), Ελευθερίου, Καραγκιολίδης 7(1), Σκούταρης 7(1), Μυλωνάς 9(1), Αγγελόπουλος 5, Αδελφουλάκος

Άρης Σύρου (Νικολαϊδης): Κρητικός 11(2), Κολσούζογλου, Πετρόπουλος, Δίπλαρος 10, Βαρθαλίτης, Παπαφωτίου 5(1), Κατεβάτης 2, Πέτροβιτς 19(3), Λιούλης, Σίνης 19(3), Κόϊκας

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares