Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 13:18

Δεν “κατεβαίνουν” στα μπαράζ ανόδου στην Α2 οι γυναίκες του Πανναξιακού ΑΟΚ

Ο Πανναξιακός ΑΟΚ κέρδισε την Κυριακή 15 Μαΐου το γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων και παράλληλα το δικαίωμα να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία μέσω των αγώνων μπαράζ. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν θα γίνει...

Ο λόγος σύμφωνα με τις πληροφορίες του “SportCyclades” είναι ότι οι περισσότερες αθλήτριες της ομάδας δεν μπορούν να εξασφαλίσουν άδεια από την καλοκαιρινή τους εργασία μιας και η θερινή περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει στο νησί της Αριάδνης. Ένα… μόνιμο πρόβλημα για τις Κυκλάδες τα τελευταία χρόνια που ναι με θέλουν να διακριθούν, ωστόσο, δεν μπορούν να κάνουν ούτε καν το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Η διοίκηση του Πανναξιακού και το τεχνικό τιμ των πρωταθλητριών παρότι έκαναν κάθε δυνατή προσπάθεια δεν είναι εφικτό οι περισσότερες αθλήτριες να ακολουθήσουν την ομάδα στους αγώνες της Αθήνας, αλλά και να προπονηθούν εν όψει των αγώνων αυτών.

Αυτή θα είναι και η αιτιολογία του Πανναξιακού προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για τη μη συμμετοχή του σωματείου στις αναμετρήσεις των μπαράζ που θα διεξαχθούν από 22 ως και 26 Ιουνίου στην πρωτεύουσα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares