Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 13:56

Προς το γνώριμο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου” τα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ εθνική

Σε ένα γνώριμο γήπεδο για τις κυκλαδίτικες ομάδες που έχει χαρίσει χαρές και λύπες στο πρόσφατο παρελθόν θα διεξαχθούν κατά πάσα πιθανότατα οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία μπάσκετ ανδρών.

Όπως ακούγεται το τελευταίο χρονικό διάστημα το κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Περιστερίου “Ανδρέας Παπανδρέου” (Γιαννιτσών 110, Περιστέρι) είναι εκείνο που θα φιλοξενήσει από 22 έως 26 Ιουνίου τις πέντε πρωταθλήτριες ομάδες των νησιών, τον Πανναξιακό ΑΟΚ, την ΕΑ Καλύμνου, την ΑΕ Καρλοβάσου, τον Αιολικός τον ΝΟ Θυμιανών που θα διεκδικήσουν την άνοδό τους στις εθνικές κατηγορίες.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι δεδομένο, αλλά είναι πολύ πιθανό το σενάριο, οι αγώνες να διεξαχθούν στα δυτικά προάστεια του νομού Αττικής. Εκεί, που το 2019 ο ΑΠΑΣ Νάξου πήρε το εισιτήριο για τη Γ’ εθνική, εκεί που έναν χρόνο νωρίτερα (2018) είχαν παίξει ξανά τα Φανάρια, αλλά η Καλλιθέα Ρόδου ήταν εκείνη που πήρε αήττητη την άνοδο, ενώ στις 5 Μαρτίου του 2017 ο Πανναξιακός είχε δώσει αγώνα πρωταθλήματος για τη Γ’ εθνική κόντρα στον τυπικά γηπεδούχο Προμηθέα Χαλανδρίου με τους παίκτες του Τάσου Βάβουλα να φεύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές τους (74-56).

Μάλιστα, στο ίδιο γήπεδο είχε αγωνιστεί και το εφηβικό τμήμα του Περιστεριώνα Τήνου που συμμετείχε στην προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος το 2018.

Το αν οι Μάριος Ονάσογλου, Νίκος Μυλωνάς και Παναγιώτης Καλαβρός βρεθούν ξανά στο κλειστό του Περιστερίου θα γίνει επισήμως γνωστό την προσεχή Τετάρτη 8 Ιουνίου που θα γίνει και η κλήρωση των ειδικών πρωταθλημάτων ανόδου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares