Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 10:24

Σκέψεις για αλλαγή ημέρας διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της Β' εθνικής

Νέα δεδομένα στα μπασκετικά δρώμενα θέλουν να θέσουν αρκετοί παράγοντες ομάδων της Β’ εθνικής, ακολουθώντας το… δόγμα του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, του Βαγγέλη Λιόλιου για “νέα πνοή” στο άθλημα.

Μέχρι τώρα το πρωτάθλημα της τρίτης την τάξει εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών είναι συνυφασμένο με αναμετρήσεις που διεξάγονται κάθε Κυριακή, ημέρα ωστόσο που κρίνεται από αρκετούς παράγοντες ότι δεν είναι τόσο “εμπορική” για να μπορέσει το πρωτάθλημα αυτό να αναδείξει την αξία του…

Για το λόγο αυτό έχει πέσει εδώ και καιρό στο τραπέζι θέμα αλλαγής ημέρας διεξαγωγής των αναμετρήσεων. Με το Σάββατο να είναι η μέρα που φαίνεται ότι “προκρίνεται” ως η πλέον ιδανική για να διεξάγονται τα ματς. Μάλιστα αυτές οι πρώτες συζητήσεις που έχουν γίνει μεταξύ παραγόντων της κατηγορίας, φαίνεται ότι αποκτούν πιο “ουσιώδη” μορφή.

Κι αυτό διότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την προσεχή Τετάρτη (15/6) έχει προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους ομάδων της κατηγορίας για να συζητηθεί διεξοδικά το συγκεκριμένο ζήτημα… Η αλλαγή ημέρας διεξαγωγής των αγώνων αναμένεται να είναι το πρωταρχικό ζήτημα που θα “πέσει στο τραπέζι” σε αυτή την τηλεδιάσκεψη, αλλά δεν θα είναι και το μοναδικό.

Καθώς υπάρχουν κι άλλα προβλήματα που χρήζουν λύσεων και απαντήσεων κι όλα αυτά θα επιδιώξουν όσοι παράγοντες συμμετάσχουν στην τηλεδιάσκεψη να τα συγκεντρώσουν, για να τα θέσουν υπόψη του προέδρου της ομοσπονδίας Βαγγέλη Λιόλιου σε συνάντηση που θα ζητήσουν να έχουν μαζί του.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

PAS NAXOU EGGRAFES

ΓΡΑΤΣΙΑΣ 400Χ400

BETARADES 300X250

IV Banner

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares