Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 12:22

Για αυθημερόν οι ημιτελικοί και οι τελικοί των F4 των μικρών κατηγοριών της ΕΣΚ Κυκλάδων

Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα πρωταθλήματα των μικρών ηλικιακά κατηγοριών της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων και οι διοικούντες της έχουν ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου να βρεθεί λύση ως προς την διεξαγωγή και των τελευταίων φετινών φάιναλ φορ.

Το γεγονός πως έχει ξεκινήσει η θερινή σεζόν και τα νησιά αποκτούν …σφυγμό και τα περισσότερα καταλύματα “κλείνονται” από τους επισκέπτες καθιστά αρκετά δύσκολο να διεξαχθούν για διήμερο σε κάποιο νησί οι τελικές φάσεις, καθώς η εύρεση ξενοδοχείου θεωρείται αρκετά δύσκολη. Πόσο δε να βρει κανείς σε προσιτή τιμή για τα οικονομικά δεδομένα του εκάστοτε συλλόγου.

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η διοίκηση της Ένωσης σκέφτεται οι ημιτελικοί και οι τελικοί των πρωταθλημάτων αυτών, όταν ολοκληρωθούν και τυπικά οι φάσεις των ομίλων, να γίνονται αυθημερόν σε ένα νησί που να εξυπηρετεί και τα δύο σωματεία.

Ήδη ο πρόεδρος της ΕΣΚΚ, ο Γιώργος Ονάσογλου έχει ξεκινήσει τις επαφές με τους ανθρώπους των σωματείων που φαίνεται πως θα πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης στην τελική φάση, για να τους προτείνει το σχέδιό, καθώς και να ακούσει κι από την πλευρά του τις προτάσεις αυτών.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο, όπως να ξεκαθαρίσει και το τοπίο σε ό,τι αφορά τις ομάδες που θα συμμετάσχουν σε αυτά, αφού ακόμη κυρίως στον Α΄ όμιλο όλα είναι ανοιχτά στο ποιος θα προκριθεί…

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares