Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 16:47

Ασταμάτητες οι παγκορασίδες του Περιστεριώνα, πέρασαν από τη Μύκονο και πήραν την 1η θέση στον Α’ όμιλο

Την αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων συνέχισαν οι παγκορασίδες του Περιστεριώνα.

Η ομάδα της Τήνου επικράτησε με σκορ 29-28 του ΑΟ Μυκόνου εκτός έδρας το μεσημέρι της Κυριακής 12 Ιουνίου και καπάρωσε την πρώτη θέση του Α’ ομίλου που την οδηγεί στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης, κάνοντας παράλληλα το “τρία στα τρία”.

Όσο για την 2η θέση που επίσης οδηγεί στην τελική φάση; Αυτή όπως φαίνεται θα κριθεί από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ανάμεσα στον ΑΟ Άνδρου και τον ΑΟ Μυκόνου στο “Εμπειρίκιο” με την ομάδα του νησιού των ανέμων να έχει κερδίσει το πρώτο μεταξύ τους ματς με 4 πόντους διαφορά (37-33) και το σωματείο του Κυριάκου Μουστάκα από την πλευρά του να …κυνηγάει να καλύψει αυτό το -4.

aom peristerionas pagorasides (2)

Στα του κυριακάτικου παιχνιδιού, ένα πολύ όμορφο και συναρπαστικό ως προς την εξέλιξή του παιχνίδι διεξήχθη στο κλειστό της Μυκόνου. Οι οικοδέσποινες του Άγγελου Τσάμη μπήκαν πιο δυνατά στο παρκέ κι εκμεταλλευόμενες τα λάθη στην άμυνα των αθλητριών του Παναγιώτη Σιώτη ξέφυγαν στο πρώτο δεκάλεπτο με +11 (13-2). Στην δεύτερη περίοδο, οι Τηνιακές ισορρόπησαν το παιχνίδι και με επιμέρους σκορ 0-11 έκαναν το 13-13, σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Το τρίτο δεκάλεπτο “θύμισε” το πρώτο με τις Μυκονιάτισσες να παίζουν ωραίο μπάσκετ και με όμορφες επιθετικές ενέργειες να προηγούνται με +9 (26-17) στο τέλος αυτού. Όλα κρίθηκαν στην τέταρτη περίοδο, όπου οι φιλοξενούμενες βελτίωσαν την άμυνά τους και με 1/2 ελεύθερες βολές της Στεφανίας Δενακαρία στα 42’’ πέρασαν μπροστά στο σκορ με έναν πόντο (28-29). Στην επίθεση που εκδήλωσαν τα κορίτσια του Τσάμη δεν βρήκαν στόχο, αλλά στον χρόνο που απέμεινε το σκορ δεν άλλαξε κι έτσι οι αθλήτριες του Περιστεριώνα πανηγύρισαν τη νίκη.

aom peristerionas pagorasides (3)

Μία νίκη που την αφιέρωσαν όπως φανερώνει και το παρακάτω βίντεο στην συμπαίκτριά τους, την Ευδοκία Παλαμάρη. Η νεαρή παίκτρια σε μία προσπάθειά της στα πρώτα 2,5 λεπτά γύρισε το αριστερό της πόδι με συνέπεια να μην μπορεί να συνεχίσει και να καθίσει στον πάγκο μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Έτσι, στο τέλος οι Τηνιακές μαζί με το «Περιστεριώνας» φώναξαν και το όνομά της «Ευδοκία».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωσ. Καραμπατζάκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-2, 13-13 (ημίχρονο), 26-17, 28-29.

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Άγγ. Τσάμης): Γαροπούλου Κυρ., Μπαλανίκα, Μπουτσάι Ελ., Θειακούλη, Κουμριά 10, Μπουτσάι Εβ. 14, Γεωργίου 2, Μπίσκα, Ξυδάκη, Γαροπούλου Γεωργ., Γεροντή 2, Θανάση.

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑ (Παν. Σιώτης): Απέργη, Σαρρή 6, Δενεκαρία 8, Παγανέλη, Μαραγκού 2, Παλαμάρη, Πλυτά 7 (1), Βιδάλη 2, Πολυκανδρίτη 2, Σπανοπούλου 2, Μπουζαλάκου Μαρ., Λούβαρη.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares